WUTTO Standaard Bats in Den Haag

Op zaterdag 25 juni kwam het WUTTO circuit naar ons toe met spelers uit het hele land. Groningen,Klazinaveen,Hoorn,Zevennaar en regio Den Haag. Om 10.00 uur begon de D en B klasse. met een hoop strijd en plezier werden de wedstrijden gespeeld. In de D klasse ging de winst naar Rob Schram van disnierats. In de B klasse was Theo Quast van Amsterdam 78 de beste.

In de middag kwamen de echte toppers in actie, want om half drie werd de A klasse gespeeld. Nadat de poule’s waren gespeeld kwamen er 8 spelers nog in aanmerking voor de wutto cap. Hier onder was ook de winner van de B klasse Theo Quast. Hij versloog in de kwartfinale de nummer 12 van de wereld Peter de Groot. Maar kon Theo ook in de halve finale stunten tegen de nummer 19 Arnoud Meijer. Hij kwam wel dichtbij maar de ervaren verdediger kwam met de schrik vrij en won de partij. Hierdoor was Arnoud de eerste in de finale. In de andere halve finale was Lars Adema ( 5e van de wereld ) gewoon net te goed voor Jochem de Hoop.

De finale tussen Arnoud Meijer en Lars Adema. werd een finale om van te genieten. Maar er kan er natuurlijk maar een winnen. En winnaar van de WUTTO Haags Open 2011 werd Arnoud Meijer van Hilversum. Door de overige spelers werd er wel gezegd dat Arnoud deze pet wel goed stond. Dus een terechte winnaar.

Ronald