Weekend 15 en 16 februari

Chzech open

Collin Jager is dit weekend actief geweest in Hodonin, om ervaring om te doen bij de czech open. In het enkel zat hij in de poule met D.Pinto van Italie ( de nummer 13 van Europa ). Deze wedstrijd was live te volgen via een live stream. In de tweede wedstrijd moest hij tegen de nummer 78 van Europa In beide wedstrijden liet hij zien mee te kunnen,maar komt nog te kort om de wedstrijden ook te winnen. Ook in het dubbelspel met een partner uit Hongarije kwamen ze elke keer dichtbij tegen een goed Tsjechiƫ dubbel. Collin heeft in dit weekend veel ervaring opgedaan. Volgende week in Zweden krijgt hij weer tegenstanders tegen over zich van dit niveau.

Competitie

Ook in de derde ronde van de competitie lieten onze teams zich weer goed zien. Bij de senioren blijkt dat zowel heren 1, als de heren 2 meedoen om de bovenste plaats. Heren 3 heeft het wat moeilijker.

Ook bij de jeugd laten onze teams zien goed mee te kunnen. Team 1 heeft zich prima hersteld van vorige week. En team 4 doet nog bovenaan mee met kopman Pieter, dit moet ook in het verloop van de competitie zo blijven gaan. Ook de andere teams hebben hun draai gevonden en zij zullen het straks alle teams in de competitie moeilijk gaan maken.

Ronald