Verslag team 5 op 21 september

Na de eerste week 8-2 gewonnen te hebben wilde team 5 meer, de hele ploeg was weer compleet en ze gingen dan ook voor de winst. Dylan begon vandaag met spelen en hij begon goed en won de eerste set met 11-2 vervolgens verloor hij de 2de set met 10/12 maar hij kwam goed terug en won uiteindelijk in vieren. Vervolgens mocht Sinân spelen, hij verloor de eerste game met 11-5, maar dat liet hem koud vervolgens won hij de 2de game met 11-2 maar hij kon zijn mooie set winst niet omzetten in een punt voor het team dus stond het al snel weer 1-1. De King mocht spelen en hij liet zich net als Dylan niet van zijn 100% afzetten hij won ook gemakkelijk in 3’en . Vandaag werd de dubbel door Dylan en Sinân gespeeld het werd een 4 setter waar de jongens goed speelde en tactiek van de coach goed wisten toe te passen het ging wel in de 3de set fout maar uiteindelijk wonnen ze. De stand was nu 3-1. Sinân mocht weer gaan spelen en hij wilde nu echt winnen. De eerste 2 games verloor hij makkelijk, hij was alles aan het doen behalve lekker tafeltennissen. Hij kwam terug tot 2-2 maar in de laatste set liep hij al tegen een 5-2 achterstand aan en kon de winst niet binnen halen. Dus stond het 3-2. Dylan en Sander wonnen de volgende partijen makkelijk en stonden wederom weer 100%. We stonden dus 5-2 voor.

In de laatste ronde moest Sinân beginnen met spelen en hij wilde nu echt koste wat kost winnen het lukte hem ook, wel in een viersetter maar hij was van die walgelijke 0% af. Vervolgens moest Sander( the KING) tegen een vriend van hem spelen, maar Sander liet zich niet van de wijs brengen en won de partij gemakkelijk in 3 games en hiermee behield hij ook zijn 100%. Dylan speelde de laatste wedstrijd zoals van hem verwacht werd en won ook in 3 sets.

Overall een mooie wedstrijd waarin er nog de nodige schoonheidsfoutjes moeten worden weggewerkt…. Wel een mooie 8-2 zege, Jongens ik zeg op naar het kampioensschap.

Sinan