Verslag team 5: nu al KAMPIOEN!

Na een week trainen moesten we weer een wedstrijd spelen. Om sowieso kampioen te worden, moesten we 12 punten halen en aangezien dat niet kan in een wedstrijd zouden we voor de 10-0 gaan.

Vandaag mocht De King Sander beginnen. Zou hij het kunnen waarmaken om De King te blijven of zou hij van zijn troon gestoten worden?? Hij speelde zijn eerste 2 games goed en won ze dan ook met respectievelijke 11/5 en 11/6, maar daarna was hij het kwijt… hij verloor 2 games op rij, (11/13, 13/15). Hij probeerde er alles aan te doen om nog te winnen maar het lukte net niet, de laatste game werd 9/11, we stonden 0-1 achter.

Daarna mocht Dylan spelen, hij speelde lekker en goed , en won dan ook gemakkelijk in drieën. (11/5, 11/5, 11/3). Sinân zou moeten spelen, maar zijn tegenstander was er nog niet, dus maakte we de afspraak: ‘als hij er na de dubbel nog niet is, heeft Sinân gewonnen, maar als hij er wel is dan word de wedstrijd gespeeld’. Dus we gingen verder met de dubbel. De dubbel ging niet zo gemakkelijk als we hoopten maar we wonnen hem wel in vieren, en ondertussen was Sinân zijn tegenstander ook gearriveerd. Tussenstand was dus 2-1 voor ons. Sinân moest spelen, en hij speelde zoals hij alle eerste wedstrijden van de dag speelde. Hij was scherp, gefocust en niet te houden, hij won dan ook gemakkelijk met 11/2, 11/4 en 11/4. Tussenstand 3-1.

Dylan moest weer spelen, maar omdat de tegenpartij zo klunzig was om Sinân zijn wedstrijd verkeerd op te schrijven, hadden we een kleine vertraging. Dylan speelde goed en won daarom ook makkelijk in drieën. Tussenstand 4-1. Sander moest weer, maar de vraag was of hij zich over zijn verloren partij heen kon zetten?? En dat deed hij dan ook heel goed, want de King stond weer te spelen hoe de King zijn wedstrijden altijd speelt. Hij won in drieën met 11/2, 11/3 en 11/5. Dylan moest zijn laatste wedstrijd spelen en won wederom in drieën, Sinan herhaalde ook wat hij de rest van de dag deed, en stond het dus 8-1 voor ons.

Sander ging weer achter de tafel staan en won 2 games op rij met 11-9 en 11-7, maar toen raakte hij een beetje zijn concentratie kwijt en verloor met 11-8, hij herpakte zich weer goed en won met 14-12. Eindstand: 9-1 We hoopten dat de tegenstander 3 punten had laten liggen. En zodra we aan onze friet wilde beginnen hoorde we van Leo dat de tegen stander op 6-3 stond. Toen brak het feest los!!!!, we waren allemaal blij, iedereen kreeg een oorkonde ook onze supercoach Dennis. Dit was niet zomaar een kampioenschap, nee integendeel, dit was ons 2de kampioenschap op rij!!, we willen iedereen bedanken die erbij waren, en die ons zover hebben laten komen!

Sinân