Verslag team 4 tegen 21up

Charlie en Pieter moesten het vandaag met zijn tweeen doen. Chantal en Sinan waren op vakantie en er was geen vervanger.

We begonnen daarom met een 3 – 0 achterstand. Charlie speelde als eerste zijn partij en sloot deze af met een winstpartij. En Pieter won de 2e partij en toen kwam de dubbel,die werd gewonnen maar die was niet echt overtuigend gespeeld.Tussenstand 3 – 3. Hierna mocht Charlie zijn 2e partij en wist deze ook te winnen.We stonden nu op voorsprong. Nu mocht Pieter voor zijn 2e partij en dit werd een spannende partij waarin Pieter in vieren verloor, waarin het netje vaak in Pieters nadeel viel. Stand weer gelijk 4 – 4. Nu was Charlie weer aan de beurt en zonder game verlies won hij zijn 3 partijen. 4 – 5.

Het kwam nu op Pieter aan , om de winst mee naar huis te nemen of een gelijk spel te spelen. Pieter had nog wat last van zijn verlies partij, en speelde niet zijn beste partij in de 5e en beslissende game kwam hij met 10 – 8 achter, maar toch won Pieter deze partij met 10 – 12. En werd de eindstand 4 – 6 voor Team 4.

Hans