Verslag team 4, 8 oktober

Het is alweer de laatste wedstrijd van de eerste helft. Sander, Charlie en Dylan mochten vandaag de wedstrijd spelen, Sinan speelde niet. En Sander mocht de spits afbijten, zou het hem lukken om vandaag zijn eerste partij te winnen? Het werd een spannende partij een vijfsetter waarbij Sander de vijfde set met 11 – 0 wist te winnen.

Zo had Sander zijn eerste winstpartij op zak (gefeliciteerd). Charlie speelde als 2e en wist ook te winnen.Nu was Dylan aan de beurt.Dylan speelde wat wisselend een paar foutjes een paar mooie en goede slagen en die waren niet genoeg om de partij te winnen.Tussenstand 2 – 1. Sander en Charlie speelden de dubbel,en die waren in alle opstellingen die we gespeeld hadden nog niet succesvol geweest , maar vandaag liep het een stuk beter en wonnen ze de dubbel.(proficiat)Tussenstand 3-1

Charlie maakte er in de 5e partij 4 – 1 van.Zouden we vandaag gaan stunten en de eerste zege binnen halen?Sander moest zijn 2e partij gaan spelen en deed er alles aan om die ook binnen te winnen maar dat lukte niet.Tussenstand 4 – 2.Nu mocht Dylan weer aan de bak voor zijn 2e partij en ook hij deed er alles aan om een partij te winnen maar dat lukte net niet.Tussenstand 4 – 3.

Hierna mocht Charlie zijn 3e partij spelen en won deze overtuigend Tussenstand 5 – 3. Met nog 2 partijen te gaan stonden we er nog goed voor, nog 1 puntje en de buit zou binnen zijn. Maar dat zat er vandaag net niet in, want zowel Dylan als Sander verloren hun laatste partij en werd de uitslag 5 – 5. Jullie hebben wel hard gewerkt en voor elk punt geknokt. Heren we staan gezamelijk met Vriendenschaar onderaan met 1 punt daarboven Avanti en 5 punten boven ons Dhc.Pijnacker en Pecos zijn niet meer in te halen. Ik zie toch dat we kleine stapjes maken als team en we gaan de 2e helft proberen om een paar punten meer te halen zodat we iemand onder ons laten.

Hans