Verslag team 4, 29 oktober

Zaterdag 29 oktober moest team 4 uit naar Pijnacker de nummer 2 uit de poule. In een wat rumoerige zaal begonnen we met frisse moed met Charly, Sinan en Dylan met lekker inspelen want vandaag wilde weer een goed resultaat neerzetten. Charly begon heel goed en won zijn wedstrijd ook vrij gemakkelijk en we stonden 1-0 voor . Daarna moest Dylan die voor die het wist al met 0-1 achter stond en toen eindelijk een beetje wakker werd en de tweede set naar zich toe wist te trekken ,toen de derde set ging gelijk op maar werd uiteindelijk verloren met 11-8 het geloof was een beetje weg in de 4e set en die ging dan ook gemakkelijk naar Pijnacker 1-1 was de stand toen. Sinan was de derde man die in actie kwam en ook niet echt lekker begon maar de tweede set naar zich toe trok met 13-11.Maar daarna zat het weer is niet mee en we stonden met 2-1 achter .

De dubbel was vandaag voor Sinan en Dylan die redelijk tot goed ging , helaas ging die toch verloren maar jullie hadden een 5 setter verdiend maar het geluk zat weer is niet mee . Charly was toen weer aan de beurt en die moest wat doen aan de 3-1 achterstand en hij wist dat die 2 wedstrijden moest spelen achter elkaar want hij moest om 12:30 weg want hij moest ook nog even hockeyen! Nou en ik kan je zeggen dat deed hij weer met soms verschrikkelijk mooi tafeltennis ! er zaten ballen bij waar je soms bijna van je bank viel ( nou was die bank niet zo hoog gelukkig ) maar hij deed waar die goed in is “winnen “.

Dus de stand was toen 3-3 tegen de nummer 2 , Charly ging weg en het team was gelijk van slag had ik het idee want er werd niks meer gewonnen helaas , nou klinkt dit wel heel slecht ,maar ik moet wel zeggen dat Pijnacker vandaag ook wel weer een bal of 300 die net op het netje en het puntje of randje van de tafel kwamen. Dus helaas gingen we weg uit Pijnacker met een 7-3 verlies helaas , dus deze week maar weer hard trainen want volgende week spelen we tegen de nummer 1 uit de poule. succes Boys en tot volgende week
Dennis