Verslag team 3, Collin haalt zijn eerste 100 %.

Vandaag moest team 3 uit in Lisse tegen Reflex (L) 1. Bij binnenkomst in de zaal moesten we even slikken; de lengterichting van de zaal was aan één kant geheel van glas, zonder raambedekking. Toen we doorkregen dat de tegenstander steeds begon aan de kant met het licht in de rug hebben we bezwaar gemaakt, want zo begonnen ze steeds met een voordeel. Gelukkig deden ze hier niet moeilijk over. Hadden trouwens alle spelers last van het felle licht?

Nanette begon de wedstrijd tegen Patrick Tranquille en moest nog op gang komen. Helaas was de wedstrijd na 4 games al over voordat ze goed op gang was. Mazyar verloor zijn wedstrijd tegen de linkshandige Oscar Turk (op papier hun beste speler). Collin won zijn partij in 3 games van Koen Wolters (op papier de zwakste speler).

De dubbel Nanette/Mazyar verloor in vieren van Patrick/Oscar.

Nanette verloor in drie games van Oscar (kort inspelen was het beste wapen). Collin won in vijfen (11-9/7-11/11-9/9-11/7-11) van Patrick, waarbij duidelijk werd dat Patrick bij achterstand tegen zichzelf ging spelen. Vervolgens moest Mazyar tegen Koen. Het werd een schuifslijtageslag in vijfen. Helaas verloor Mazyar de vijfde game met 14-12, waarbij Mazyar diverse malen op matchpoint stond. De genadeslag was op 11-12, waar tijdens een al minuten durende rally een letbal voorbij kwam zweven van de buren (die vrij aan het spelen waren) en niet door hadden dat ze op die stand beter even konden ophouden met spelen.

De wedstrijd tussen Collin en Oscar werd een vrij gemakkelijke 1-3, waarbij Collin (net als in zijn 2e wedstrijd) heel goed spel liet zien. Vervolgens won Nanette in drie games van Koen en verloor Mazyar in drie games van Patrick.

Helaas verloren we dus met 6-4 (er had meer in gezeten). Wellicht is laat naar bed gaan toch niet de juiste voorbereiding op een competitiewedstrijd.

We staan nog steeds derde, maar nu met 4 punten achterstand op de nr. 2 Reflex (L) 1. Zaterdag 12 maart moeten we thuis tegen de nr.1 Overschie 2 (die staan 9 punten voor).

Ed