Verslag team 2: alweer gelijk

Onderhand kunnen we de bovenstaande kop standaard boven een verslag van team 2 zetten. Team 2 draait goed mee, maar weet nog steeds niet de grote (winst)uitslagen neer te zetten. Vandaag was ODT uit Roosendaal de tegenstander. De vorige wedstrijd eindigde uit in een winst van 4-6 voor team 2. Duidelijk was toen al dat ODT’er Sjoerd Broos (13 uit 15) nog niet voldoende wedstrijdritme had en dat het deze keer een moeilijkere kluif zou worden.

Collin begon de wedstrijd tegen Nick Broos (2 uit 15). Het werd een 3-0 overwinning voor Collin, waarbij Collin in de 2e game (13-11) toch wat slordig ging spelen. Wessel begon (met kniepijn en erger nog: met rugpijn) zijn wedstrijd tegen Sjoerd. Dit werd een winstpartij in 3-en voor Sjoerd, waarbij Wessel, ondanks zijn blessures, toch redelijk kon meekomen (2e game 11-13). Benjamin won zijn partij tegen Wouter van Eekelen (6 uit 15) in 3en, maar moest echt nog even opstarten (1e game 13-11).

De dubbel werd gespeeld door Benjamin en Collin (eigenlijk stond Wessel opgesteld, maar gezien zijn rugpijn durfden we dit niet aan) tegen Sjoerd en Wouter. Na een 1e game te hebben verloren met 4-11 met slecht dubbelspel, ging het in de 2e game wat beter en wonnen ze met 11-9. De 3e game (2-11) was nog slechter dan de 1e game en ook hier weer de vraag waar ze mee bezig waren. Spel weer iets aangepast en na een flinke achterstand (en een time-out) wist men alsnog de 4e game te winnen met 12-10. Helaas was de koek toen echt op en verloren ze de 5e game met 4-11. Tussenstand 2-2.

In de 2e ronde speelde Wessel tegen Nick en hier zagen we een Wessel die wou winnen. Dit lukte ook in 4en. Toen moest Collin tegen Wouter. Of het nu lag aan het feit dat het spel van zijn tegenstander Collin lag, maar Ma Long, eh sorry, Collin lukte alles. Dit was zijn beste wedstrijd qua spel in Landelijk A. Hij liet Wouter alle hoeken van de tafel c.q. zaal zien en won in 3en met vlijmscherp en snel spel, waarbij ook zijn backhandsmash liep als een trein. Benjamin moest vervolgens tegen Sjoerd (en Sjoerd had er pas 2 verloren, waaronder van Benjamin). Van te voren wisten we al dat het nu moeilijk zou worden, en inderdaad, Sjoerd was op en top gemotiveerd en liet Benjamin amper in zijn spel komen. Dit resulteerde in een 0-3 verlies.

In de 3e ronde speelde Wessel tegen Wouter, die nog ietswat aangeslagen leek door de vorige partij. Het ging gelijk op en als Wessel, bij vlagen, zijn scherpe spel liet zien was hij de betere. Helaas hield Wessel dit niet 5 games vol en verloor de 5e game met 4-11. Benjamin won in 3en van Nick, maar kwam nu ook niet goed in zijn eigen spelletje. Collin speelde de laatste partij tegen Sjoerd (en gezien de vorige partij van Collin gingen we op het puntje van onze stoel zitten). Sjoerd is toch van een andere orde en Collin kreeg niet goed grip op het spel van Sjoerd. In de 3e game kwam Collin nog wel opzetten (met de turbo aan), maar verloor alsnog met 12-14.

Eindstand 5-5 (en daar schieten we niets mee op). Volgende week moeten we uit tegen BIT.nl (de nr. 6 van de poule) en daar moeten we de broodnodige punten gaan halen.

Ed