Verslag team 2, 29 oktober

TEAM 2 LOOPT TEGEN EEN ZWARE NEDERLAAG OP

Vandaag ging team 2 (Arjan, Collin en Jeremie) naar Huizen, waar het tegen koploper Hilversum 2 ( een combinatieteam van TTV Huizen en TTV Hilversum) de zesde wedstrijd van deze competitieronde moest spelen. De vorige wedstrijd thuis werd het nog een marathonwedstrijd die uiteindelijk met 4-6 werd verloren. Deze keer liep het totaal anders af. Hilversum ruikt de titel, stelde daarom zijn sterkste team op en was messcherp (iets wat wij maar bij vlagen waren).

Collin begon tegen Ilan Meijer (de nr. 1 qua percentage, deed de vorige keer niet mee). Het werd een snelle 3-0 voor Ilan. Dit was ingecalculeerd. Arjan (was de nr 3 qua percentage) speelde zijn 1e wedstrijd tegen Maxim v.d. Kaay (op papier de zwakste) en won in 4en. Jeremie speelde tegen Rens Boer (de nr. 2 qua percentage) en maakte het Rens nog moeilijk door steed beter in de wedstrijd te komen. Helaas verloor hij in 4en. Tussenstand 2-1, dus alles was nog mogelijk.

De dubbel, Arjan en Jeremie, speelde tegen Ilan en Rens. Het werd een thriller in 5en (10-12/10-12/12-10/11-8 en 11-8).

Vanaf de tweede speelronde wisten we geen punt meer te scoren. Jeremie speelde zijn wedstrijden wat wisselvallig (messcherpe punten afgewisseld met foutjes). Hetzelfde gold voor Collin, hoewel hij nog een game tegen zowel Maxim als Rens wist te winnen en wel groeide in de wedstrijd. Arjan verloor in 3en van Rens en speelde de laatste wedstrijd tegen Ilan op zijn best. Het werd een wedstrijd van hoog niveau, die Arjan uiteindelijk in 4en verloor (15-13/11-9/9-11 en 12/10). Einduitslag: 9-1.

Na de wedstrijd hebben we onderweg een troostmaaltijd bij de Mac genoten en gingen we alsnog met een goed humeur richting huis.
Ed