Verslag team 2, 24 september

EEN LATERTJE VOOR TEAM 2

Vandaag moest team 2 thuis tegen Hilversum 2 (een vermeende titelkandidaat). Toen Arjan binnenkwam sloeg de schrik even toe, want Arjan voelde zich helemaal niet lekker. Na wat extra drinken, een tabletje en wat rust kon hij toch spelen (en hoe).

Dat het een ander verhaal zou worden dan de vorige week, wisten we al. Vorige week zaten er bij de tegenstander 2 wat mindere spelers. Nou, het werd een slijtageslag die om half zeven was afgelopen en waarbij, op het wedstrijdformulier, van de 50 games er 6 niet waren ingevuld.

Arjan begon en speelde in 5en tegen Rens Boer en won (5e game 11-2). Marius speelde ook in 5en tegen Maxim van der Kaaij, maar verloor de 5e game met 6-11. Jeremie speelde zijn eerste wedstrijd van het seizoen tegen Thijs van Berkel (hun 4e speler) en verloor in 5en (5e game 5-11).

De dubbel werd gespeeld door Arjan en Marius tegen Rens en Thijs en werd, na verlies in de 1e game van 11-13, gewonnen in 4en (11-5/11-9/11-9). Totaalstand was nu 2-2.

In de 2e speelronde gingen we gewoon door met het spelen van 5-gamers. Marius verloor in 5en van Rens, waarbij opviel dat Marius sterk begon, dan een aantal misslagen achter elkaar had en vervolgens weer terugkwam, maar in de 5e dus net te laat op gang kwam. Arjan verloor in 5en van de linkshandige Thijs, met goed en scherp spel. Jeremie verloor in 4en van Maxim.

De totaalstand was nu 2-5 en er moest even een eindspurt worden ingezet. Marius pikte dit meteen op door in 3en (ja u leest het goed) te winnen van Thijs (13-11/13-11/11-8). Jeremie verloor in 5en van Rens. En dan Arjan. Hij stond wit en klappertandend bij de tafel,maar won toch in 3en (11-8/11-8/11-8) van Maxim.

Einduitslag 4-6. Deze uitslag geeft een wat dubbel gevoel. Aan de ene kant heel knap gespeeld tegen een sterke tegenstander, aan de andere kant blijft het gevoel hangen dat er meer had ingezeten.

Ga zo door. We staan nu 4 punten achter op de nummer 1. Wie had dat gedacht aan het begin van het seizoen.

ED