Verslag junioren team 2

TEAM 2 GEEFT DE WEDSTRIJD WEG

Vandaag moest team 2 de A12 afrijden/glijden om in Veenendaal tegen SKF 2 te spelen. In dat team zitten een Landelijk A en twee Landelijk C spelers.
Collin mocht het spits afbijten tegen Marc van den Berg. Het werd een gemakkelijke 0-3 overwinning voor Collin, die direct scherp stond te spelen, en hielp Marc direct van zijn 100 procent af. Marius moest in zijn wedstrijd tegen Dennis Honders (korte noppen speler) meteen flink aan de bak, maar na 5 games bleek Marius aan het langste einde te hebben getrokken. Ook Jeremie kwam goed uit de startblokken en won in 4en van Hans van Klaveren (de ex-Landelijk A speler). Tussenstand 0-3 (wat een weelde).

De dubbel (Collin en Marius) tegen Marc en Dennis was bijna een kopie van de vorige keer: een hele goede 1e game en vervolgens verliezen.

In de 2e speelronde moest Collin tegen Dennis. Ondanks Collins allergie voor noppenspelers wist hij de klus in 4en te klaren. Tussenstand 1-4 en rustig doorspelen voor de overwinning (zou je denken).

Ik kan kort zijn over de volgende 5 wedstrijden: het niveau daalde gestaag en het kwam niet meer goed. Deze wedstrijd was dus het spiegelbeeld van de vorige week: toen stond team 2 met 1-4 achter en werd het alsnog gelijk.

Na dit verlies van 6-4 staan we 4e. Volgende week s.v.p. de afgelopen 2 wedstrijden mixen (het begin van vandaag en het einde van de vorige week).

Ed