Nederlandse Kampioenschappen senioren D, C en B-licenties

Hoewel het een senioren NK is, gingen wij er heen met 7 jeugdspelers verdeeld over het weekend. Op zaterdag waren de C en D spelers aan de beurt. Bij de D liet Nolan zien dat hij hard vooruit gaat, en het wel goed zit met zijn vorm. Hij wist knap de laatste 8 te halen. Arjan speelde weer wisselvallig, dit kostte hem op het einde van zijn poule een plaats bij de eerste twee om door te gaan in het toernooi. Collin en Max speelden bij de C mee. Beide spelers lieten zien dat ze er thuis horen. Maar kwamen de poule niet door. Ook in het dubbelspel kwamen beide dubbels niet verder dan de poule.

Op zondag waren de B spelers aan de beurt.
In het enkelspel liet Debbie weer zien dat ze aan het terug komen is. Want hoewel ze de poule niet door kwam, stond ze regelmatig zeer goed te spelen. Bonnie kwam bij de Dames B net als Angelique wel de poule door. Angelique werd kampioen bij de dames B en won zo haar A-licentie!

Bij de heren kwamen Collin en Sjoerd in actie. Collin kwam om te leren en liet zien dat hij mee kon met de B-spelers. Alleen wist hij het niet elke game vol te houden. Sjoerd had een kans om door te komen. Alleen liep de poule niet zoals hij had verwacht. Dus moest hij de laatste wedstrijd toch nog vol aan de bak. Tegen een eredivisie-speler is dat geen gemakkelijke opgave. Maar Sjoerd stond gewoon 2 – 1 voor. En moest nog een game om door de poule heen te komen. Maar Sjoerd kon zijn niveau niet vasthouden en verloor in vijven.

In het dubbel wisten zowel Debbie / Bonnie en Sjoerd / Collin niet door de poule te komen. Angelique wel, en die werd kampioen dubbel bij de dames B!

Ronald