Eerste dagen met Georgiers, First days with Georgians

See also photos of Georgians in Kijkduin: Georgians are swimming in Kijkduin, 10th July 2012

De Georgische week deel 2

Op maandag werd er voor het eerst deze week getraind. En wat al gister opviel tijdens de wedstrijden, bleek nu ook op de training Dat de spelers uit Georgie wel heel snel heel hard vooruit zijn gegaan. Maar bij de conditietest die aan het einde van de training werd gehouden. Bleek dat daar nog veel verbeter punten zijn te vinden. We zullen op de laatste training van donderdag nog een kleine conditie training doen en dan zal het allemaal wel goed komen.

In de middag mochten we dankzij Claudia toch nog de zaagmolen de salamander uit Leidschendam bezoeken. Waar we een rondleiding kregen, en ook hebben kunnen zien hoe er vroeger gezaagd werd met deze molen. Het tweede gedeelte van de middag bestond uit een bezoek aan vlietland waar de kinderen even lekker een half uurjte zich konden uitleven op een waterfiets. Terwel de leiding achter een windscherm zat toe te kijken onder het genot van koffie met gebak. In de avond kwam het idee bij de gastouders op, om toch nog even met ze alle naar Kijkduin te gaan. Waar Resi,Georgi en Guca na het zien van de noordzee niet meer te houden waren en er toch even in moesten zwemmen.

Dinsdag was er in de ochtend weer een training, die zeer goed verliep en je al merkt dat ze na twee dagen een echte groep zijn. Want iedereen zoekt elkaar op en gaat zeer goed met elkaar om als of ze elkaar al jaren kennen.

In de middag stonden er weer twee activiteiten op het programma. De eerste was ook een beetje een sportieve want we gingen naar het zuiderpark om te midgetgolven Waar bij bleek dat ik noem geen namen, toch wel moeite hadden om de bal de goede richting op te krijgen. Iets waar ze achter de tafel minder moeite mee hebben.

Het tweede gedeelte was iets heel leuks en leerzaam ook voor ons zelf. Want wie heeft nu eens de Haagse binnenstad via de grachten gezien. Met de Ooeivaart werden we getrakteerd op een rondvaart door Den Haag waarbij we kunnen hebben genieten van het Haagse leven van vroeger en nu. Maar ook kunnen zien dat er best wel een aantal mooie gevels, bruggen zijn op de route.

Het derde deel zal over de woensdag en donderdag gaan. Dus ben je benieuwd wat we nog allemaal gaan doen, hou dan de website in de gaten

The Georgian week, part 2

Monday there was a training at Steeds Hoger. And what what you could see in the tournement yesterday, it was also shown in the training. The Georgians have made much progress. But at the condition tests at the end of the training some improvements could be found. We will check on Thursday with a condition test whether there is improvement.

On Monday afternoon we could visit the wood sawing mill “Salamander” in Leidschendam. The second part was waterbiking at Vlietlanden. In the evening there was an idea of the parents to go to the beach at Kijkduin, where the Georgians made a dive in th cold North Sea water.

On Tuesday it was shown that a good group was formed. Because evereybody helped each other and looked after.

In the afternoon two activities were planned. One was mini-golf and the other tour by boat through the city The Hague (Ooievaart).
Ronald