Een goede week voor Collin

EEN GOEDE WEEK VOOR COLLIN

Collin had de afgelopen week een week met vele hoogtepunten. Zondag 17 november mocht Collin het A-ranglijst toernooi spelen bij de kadetten (hij is zelf 2e jaars pupil). Hij wist van te voren dat hij minimaal 2e moest worden om voorgedragen te worden voor de nationale jeugdselectie. Er stond dus een zekere druk op de wedstrijden, maar Collin wist zich hier keurig onderuit te spelen. De 1e wedstrijd tegen Thomas Baart (Scyedam) werd gemakkelijk met 3-0 gewonnen.

Hij wist al van te voren dat de meest logische tegenstander in de 2e wedstrijd Stephan Jansman (Zwolle) zou zijn. Dit klopte, maar ook hier werd met 3-0 gewonnen. In de 3e wedstrijd kwam hij een bekende tegen, namelijk Arjan, en dat werd, zonder coaching, een leuke maar vooral spannende wedstrijd die uiteindelijk door Collin met 3-1 werd gewonnen: doel bereikt, namelijk de finale. Helaas was in de finale bij Collin de focus weg en kon hij het Erik Agamyan (Westa) enkel in de 3e game een beetje moeilijk maken. Een verlies met 3-0 maar toch een blije Collin.

Op woensdag viel er een brief van de NTTB in de bus dat Collin formeel als C-kadet is opgenomen in de nationale jeugdselectie van de NTTB. Resultaat een nog blijere Collin.

Tenslotte bleek Collin zaterdagavond in Belgiƫ tijdens de uitwedstrijd van AFP Antwerpen B tegen de nr. 4 in de poule TTC St Pauwels A zijn focus ook weer te hebben gevonden en won hij zijn 4 wedstrijden (waaronder een hele spannende tegen een sterkere ingeschaalde B-6 speler) en scoorde zijn eerste belgische 100% score.

Dit was voor Collin in ieder geval geen doodgewone week.

Ed