Zwijndrecht open 2009 en nieuwe toernooien

In Zwijndrecht was het zaterdag druk. Want bij Shot 65 was er het Zwijndrechts open. En met bijna 140 deelnemers een zeer leuk maar ook druk toernooi. Ook wij waren aanwezig met 12 spelers. In de ochtend speelde je een poule om je te plaatsen voor de vervolgronden die in de middag waren. De volgende spelers kwamen door de poule heen: Romy, Thomas, Charlie, Benjamin en Sjoerd. Voor de andere was de dag nog niet voorbij want er was dit keer ook een dubbeltoernooi. Hier in werden wel leuke wedstrijden gespeeld. Maar alle dubbels kwamen niet verder dan de poule.

In het enkelspel kwam alleen Thomas door de tweede ronde heen. En haalde de laatste vier, maar dit keer waren er drie prijzen. Dus met een winst partij zou hij met een prijs naar huis toe gaan. In de halve finale verloor hij, dus nog een kans voor een prijs. En dat kan je wel aan Thomas overlaten. Want in de kleine finale won hij en behaalde een 3e plaats en weer een beker.

Hier vind je een link voor de foto’s. Link Toernooi Zwijndrecht open 2009
Voor volgende week staan er weer drie toernooien gepland. Dit zijn de Zwijndrecht open voor Senioren, het kwalificatie toernooi je B licentie in Aalsmeer en natuurlijk het pupillen/ welpen toernooi van Alexandria in Rotterdam. Hoe het afloopt op deze toernooien lees je volgende week weer.

Ronald