Zwijndrecht levert derde prijzen op voor Tim en Charlie

Op zaterdag gingen we met 8 spelers naar de Zwijndrecht open, en natuurlijk hadden we een aantal kanshebbers. Maar het woord zegt het al kanshebbers. Als eerste waren er poule wedstrijden en ze stonden allemaal goed hun best te doen. Maar de ene was net wat scherper dan de andere vandaag. Na de poule wedstrijden gingen we over naar de hoofd en troostronde. In de troostronde kwamen Pieter, Benjamin, Jeremie en Sinan. In het hoofdtoernooi waren Charlie, Sjoerd, Tim en Collin aanwezig. Charlie en Tim wisten van ons nog een prijs weg te halen. En wel alle twee een 3e plaats.

Wat viel er nog meer op die dag? Dat waren eigenlijk twee dingen, als eerste na ruim 15 minuten wist iedereen in de zaal dat Tim en Jeremie tegen elkaar hadden gespeeld. Dit omdat de eerste game gewonnen werd door Tim met 27 – 25. Dat was dus aan het begin van de dag. Aan het einde van de dag gebeurende er nog iets !

Dat meetellen vaak heel moeilijk lijkt voor toeschouwers, want als het 6 – 4 staat dan denken sommige toeschouwers dat het 5 -3 staat en dan trek je je speler uit het toernooi. Met als reden de scheids kan niet tellen. Er waren meer mensen die die wedstrijd hebben gezien en iedereen wist dat het 6 – 4 stond. Maar twee mensen bleven erbij dat het niet zo was. Jammer dat ze dan ook gelijk naar huis toe gaan. Maar Charlie, je hebt terecht die beker gewonnen.

Ronald