Zuid-Hollandse kampioenschappen

Om 10.00 startte de eerste groep van Sth/Tsb met hun poule, de eerste 2 gingen door in het hoofdtoernooi en de anderen moesten verder in de troostronde. Allen werden na de poulewedstrijden uitgeschakeld voor het hoofdtoernooi, van Jeremie weet ik het niet zeker want die had halverwege zijn poule nog kansen om door te gaan maar heb hem daarna niet meer gesproken. Om 11.00 uur zag je de jongens, en meisjes van de 2e groep binnenkomen van Sth/Tsb. Alleen Tim was afwezig vanwege ziekte hoorde ik van iemand, jammer want dit zijn toch toernooien waar je naar uitkijkt. Wat is het lastig om naar iedereen te kijken als er zoveel meedoen. Dat is me dus ook niet gelukt. Zeker de 2e groep niet.

Ik weet niet hoe het met iedereen precies vergaan is, zo viel 1 voor 1 iedereen af. Pieter had 3 matchpoints en wist deze niet te verzilveren de tegenstander ging er met de buit vandoor dat was jammer. Chantal verloor in de troostronde van een meisje waar ze in de vorige ontmoeting van had gewonnen ze vocht meer tegen zichzelf. Mazyar en Sinan verloren ook hun eerste partij in de troostronde. Van Sjoerd wist ik dat hij door was in het hoofdtoernooi en Charlie zat in de kwartfinale van de troostronde nadat Charlie deze met 3-0 had gewonnen ging ik even vragen hoe het bij Sjoerd was gegaan, maar helaas had hij verloren (halve finale van Jop van der Wiel) en was Charlie de laatste speler van Sth/Tsb in het toernooi.

Iedereen van de club was weg en Charlie moest de halve finale spelen en hij zei als ik deze win dan heb ik een beker en zo speelde hij zijn beste wedstrijd van de dag tegen een speler van Docos, Charlie kwam met 2-0 voor maar zijn tegenstander kwam goed terug en het werd 2-2 .In de 5e en beslissende set wist Charlie de partij naar hem toe te trekken. In de finale tegen een speler van Alexandria was Charlie de sterkste en won met 3 -0. Charlie 1e in de troostronde ZHK 2011. Toch een prijs voor Sth/Tsb.

Hans