Zesde slaat toe in Sliedrecht

Vandaag moesten we (al) om 8.45 uur in de plaatselijke sporthal in Sliedrecht tegen Sliedrecht Spor 5 spelen. Omdat de hal op verzoek van de gemeente om 12.30 uur al weer leeg moest zijn, moesten de jongens zich nog haasten. Heel vervelend voor de concentratie was dat de plaatselijke turnclub alle turntoestellen, tijdens de wedstrijden, dwars door de zaal kwam sjouwen en een paar uur later alles weer terug kwam zetten. Gelukkig lieten onze jongens zich hierdoor niet afleiden.

Pieter begon sterk tegen Stan Luiten en won straight in 3 games. Karel had er in zijn eerste partij tegen William Hoekwater 4 games voor nodig en Collin vond het nodig om het weer spannend te maken en won in 5 games van Lennard Lommers (laatste game 11-13).

De dubbel (Pieter en Collin) won in vijf games (laatste game 14-16) van Stan en Lennard. Wederom dus weer heel spannend. Gelukkig last men standaard na de dubbel een korte pauze in en kregen de jongens drinken en konden even uitrusten (leuk idee voor bij ons?). Pieter en Collin wonnen hun volgende twee partijen ook allebei in 3 games. Karel verloor zijn tweede partij nipt (5e game 14-12). Zijn laatste partij won hij in 3 games.

Het werd dus 1-9 voor onze jongens waarvan 6 partijen gewonnen in 3 games en hebben ze er voor gezorgd dat de zaal inderdaad voor half één leeg was. Heel goed gespeeld jongens en gefeliciteerd met de geweldige overwinning.

Ed Jager