Zes landen kadetten toernooi

Voor bijna iedereen van ons was het een rustig weekendje. Maar voor Angelique en Collin niet, want die gingen donderdag al met de NTTB naar Denemarken toe, om deel te nemen aan het 6 landen kadetten toernooi.

Voor Collin was het de tweede keer dat hij met de NTTB op pad ging naar een sterk toernooi. Hij heeft zowel in het team toernooi als in het enkel toernooi laten zien, dat ze over een jaar wel rekening met hem moeten houden. Want waar hij dit jaar kwam om te leren, komt hij volgend jaar om te winnen. En als hij zich zo ontwikkelt als in het afgelopen jaar, zien we dat met vertrouwen tegemoet.

Angelique, ja daar weten wij al langer van dat ze op zich best wel goed is. Maar hoe goed is ze nu eigenlijk? Op die vraag krijgen we langzaam een antwoord. In het team toernooi bleek ze al aardig in vorm, want ze won 9 van haar 10 wedstrijden. In haar poule van het enkelspel kwam Angelique ook weer het meisje tegen die van haar wist te winnen in het teamtoernooi. Maar de tweede keer was Angelique gewoon net iets beter en won zodoende haar poule, zonder een wedstrijd te verliezen. Vanaf de kwartfinale was er een k.o. systeem. Maar er was er maar een die alle tegenstanders een k.o. gaf met haar harde fh en bh spin. Want ze won gewoon het 6 nations kadetten toernooi.

Ronald