Zeer geslaagde trainingsdag bij Rijnsoever

Op woensdag 25 oktober was er een trainingsdag, waarvoor TTV Rijnsoever haar zaal ter beschikking had gesteld (nogmaals van harte bedankt). Met 20 spelers werd er keihard gewerkt om de tweede helft van de competitie goed van start te kunnen gaan. Bij de 20 spelers waren ook sommige gastspelers, maar op verzoek zullen we ze niet allemaal bij naam noemen. Het is namelijk gebleken, dat ook mensen van buiten onze vereniging de site regelmatig bezoeken.

Eén naam noemen we wel; Michiel Janssen was ook naar Rijnsoever gekomen en je kon zien dat het niveau van de eredivisie niet misselijk is. Voor Ronald en Michiel was het weer net zoals vroeger en de samenwerking blijkt nog steeds te bestaan. Han Geluk had het geluk om als eerste tegen Michiel te mogen spelen met oefening 1 op backhand. Nou, dat kon hij gelijk merken, want alle ballen kwamen terug en Han was na 7,5 minuut al moe en had een nat shirt.

Na 2 uur training was er een uurtje pauze en Paul Klaverwijden van Rijnsoever toonde zich een zeer goede gastheer, want er was een heerlijke pan met soep gemaakt en die ging er wel in na twee uur hard werken. Om 1 uur gingen we weer achter de tafel en moest er tot 4 uur nog getraind worden.

En dat werd er ook. De oefeningen waren zwaar, maar iedereen ging hard door. Natuurlijk wilde iedereen tegen Michiel spelen, dus kreeg hij weinig rust. Na de pauze van 10 minuten en een lekker glas drinken waren er service-oefeningen. Michiel moest zondag tegen De Toekomst en hier speelt ook een linkshandige speler; dus had Han het geluk, dat hij op verzoek van Michiel nog een keer tegen hem mocht. Ook een topper uit de eredivisie moet wennen aan linkshandige spelers of dit resultaat heeft gehad lees je zo verder.

Na afloop was de vermoeidheid alom aanwezig en sommige spelers zijn die avond maar eens vroeg onder de wol gekropen. De trainers (Ronald en Remco) waren in ieder geval tevreden over de inzet van de spelers die dag. Ze zijn benieuwd of deze extra trainingsuren zich direct gaan uitbetalen, want op zondag zijn de meerkampen en dan zullen er toch resultaten moeten worden neergezet.

.en ja Michiel heeft van Jelle Bosman gewonnen op zaterdag; dus Han je hebt daar ook je steentje aan bijgedragen! Ronald