Zaterdag 20 september ‘Dag van de Haagse Ontmoeting’

Wanneer? Op zaterdag 20 september a.s. vanaf 12.30 uur zijn alle burgers, woonachtig in Ypenburg of Leidschenveen, van harte welkom op het feest van de ‘Dag van de Haagse Ontmoeting’. Voor jong en oud is er van alles te doen, te zien en te beluisteren. Zo zijn er dansvoorstellingen, presentaties van bewoners en vrolijke clowns. Ook het volgen van een djembe workshop of het bekijken van een film behoort tot de mogelijkheden. Popband ’the Clarks’ zorgt voor de muzikale noot en speciaal voor de jeugd en de ouders is er een sportmarkt. Maar dit is nog lang niet alles!

Wat? Lekker de hele middag sporten? Vanaf 13.30 uur krijgt elke bewoner uit Leidschenveen of Ypenburg de kans om via verschillende sporten andere bewoners te ontmoeten. Veel sportverenigingen zoals jullie eigen sportvereniging zijn aanwezig en organiseren verschillende vriendschappelijke wedstrijden, clinics of spectaculaire demonstraties. Ervaring is niet vereist, iedereen kan meedoen! Met de gratis ‘strippenkaart’ kunnen alle aanwezige sporten een kwartier lang worden uitgeprobeerd. De strippenkaart wordt op de dag zelf ter plekke verstrekt. Ook informatie over de verschillende sportverenigingen in de wijken is deze dag bij de diverse stands te verkrijgen. De volgende sporten kunnen worden uitgeprobeerd: handbal, teakwondo, judo, ballet, streetdance, tennis, voetbal, badminton, korfbal, dammen, volleybal, aerobics en tafeltennis. Om 16.45 uur is de laatste ronde van deze fantastische dag vol sport en ontmoeting. Om 17.00 uur is de ‘Dag van de Haagse Ontmoeting’ afgelopen.

Waar? De feestelijke dag vindt plaats bij het ADO stadion. Kijk voor de routebeschrijving op www.adodenhaag.nl.

Het sportevenement is een onderdeel van de ‘Week van de Haagse Ontmoeting’ wat op initiatief van gemeente Den Haag wordt georganiseerd met als doel ontmoeting, dialoog en samenwerking in de stad te bevorderen.

Kom allemaal kijken, doe mee en ontmoet! Voor de laatste info: www.ypenburgnet.nl/dho

André