WUTTO Haags Open 2013

Zaterdag was er voor de 3e keer de Wutto Haags Open.Bij dit toernooi speel je met het oude al te bekende houten plankje. Ook dit jaar kwamen de deelnemers uit het hele land naar Den Haag toe om mee te doen.

In de ochtend werden de C en B klasse gespeeld. De C klasse werd gewonnen door Wilco Roes. De B klasse daar was Michel van de Kamp de beste. In de middag ging de A klasse van start. En de nummer 1 van de wereld Reginald Kraaijenbrink was ook aanwezig. Dus we mogen toch spreken van een goed opgezet en sterk bezet toernooi. Ook onze ” eigen held ” Sjoerd Vaders ging het eens proberen met een plankje. In de ochtend had hij al mee gedaan, maar wist niks te winnen. In de middag was dat anders, want zijn eerste wedstrijd werd meteen gewonnen. Later de middag won hij nog een partij maar dat was niet genoeg om de kwartfinale’s te halen. In de kwartfinale’s bleek wel dat je veel meer kan met een plankje dan dat er in eerste instantie van verwacht wordt. We zagen gewoon af en toe spin over spin rallys en mooie punten voorbij komen.

In de halve finale’s deden de spelers er nog een schepje boven op en konden de overige spelers genieten. Want dat gebeurde zeker in een gezellige ontspannen sfeer en zo werd eigenlijk het hele toernooi gespeeld. Uiteindelijk stonden Wouter Schroeber en Reginald Kraaijenbrink in de finale. Waarbij Reginald ook liet zien dat hij de nummer 1 van de Wereld is. Want ook in Den Haag weet hij te winnen, al deed Wouter er alles aan om dit te voorkomen, zelfs een time out hielp niet.

De resultaten.

C klasse
1e Wilco Roes
2e Peter Leenheer

B klasse
1e Michel van de Kamp
2e Bram Parlevliet

A klasse
1e Reginald Kraaijenbrink
2e Wouter Schroeber
3e Dennes Weijers / Wilco Roes

Ronald