Weer winst voor team 5 , team 4 verslaat hekkensluiter

Vandaag had ik 2 thuisspelende teams onder mijn hoede. Team 5 omdat mijn zoon Jie-Ren daar normaliter in speelt en team 4 omdat hij daar vandaag mocht invallen. Dit team is zwaar getroffen omdat er 2 spelers langdurig geblesseerd zijn. Dat betekende wel dat team 5 ook met een invaller speelde. En wat voor een invaller : onze supersub Jordi Kuijper.
Team 5 is al enige tijd koploper en kan het kampioenschap vrijwel niet meer ontgaan. Met een voorsprong van maar liefst 14 punten op nummer 2 Taverzo kwam vandaag de Treffers op bezoek. Omdat volgende week Taverzo op bezoek komt , was het belangrijk om vandaag zo weinig mogelijk punten te verliezen. Want dan kon er wel eens hoop ontstaan bij andere titelkandidaten.
Wel, het wordt eentonig, maar ook vandaag een dikke winst: 8-2. Uiteraard won onze Thomas zijn 3 single-partijen en blijft zo op een 100 % score staan. In vergelijking met de najaarscompetitie 2014 een enorme reuzenstap voorwaarts. Kan niet beter en als we vermelden dat hij pas sinds september 2014 is begonnen met tafeltennissen….. Mooie aanwinst voor onze vereniging.
En wat te denken van Aditya. Hij won vandaag 2 single-partijen en staat inmiddels op een mooie 75% score. Ook hij heeft in vergelijking met de najaarscompetitie 2014 een flinke stap voorwaarts gemaakt . Dat belooft wat voor de volgende najaarscompetitie.
Tja, en dan Jordi. Net 2 maanden begonnen en dan al weer meespelen in de competitie. Rustig en beheerst spelend won hij vandaag 2 single-partijen. Wat een klasbak om zo in te vallen. Hij staat momenteel op 50% en speelt elke week beter en beter. Hij heeft een mooie bijdrage geleverd aan dit kampioensteam. Want dat zijn zij officieus daar Taverzo met slechts 6-4 won van Rijnsoever. De voorsprong op hen is inmiddels 16 punten !!! en het moet wel heel raar lopen wil dit nog misgaan. DUS VOLGENDE WEEK 11 APRIL ALLEMAAL KOMEN KIJKEN EN FELICITEREN !!!
Dan team 4 dat onevenredig zwaar getroffen is door de langdurig zware blessures van Kevin en Felix. Daardoor stonden zij op de voorlaatste plaats en kwam vandaag hekkensluiter Vriendenschaar op bezoek. Het verschil bedroeg slechts 2 punten. Opdracht was dan ook om vandaag minimaal 5-5 te spelen om het verschil intact te houden. Volgende week speelt Vriendenschaar namelijk tegen de huidige koploper en team 4 tegen de huidige nummer 2.
Deze opdracht werd door het team uitstekend vervuld : een 7-3 overwinning. Samuel en Felix wonnen ieder 2 single-wedstrijden. Invaller Jie-Ren won eveneens 2 singles en vervolgens de dubbel met partner Felix. Met een big smile ga ik nu fijn het paasweekeinde vieren. Tot volgende week.

Ike Tjin A Lien
Ouder en begeleider team 4 en 5