Wedstrijdverslag HTC – HTTV-070

Wedstrijd HTC-HTTV 070
Team twee ging 7 maart op bezoek bij HTC, en won daar met 1-9.
Sander mocht de spits afbijten, en deed dit super door met 3-1 te winnen, met mooie rally’s en goed plaatsen.
Daarna was Pieter aan de beurt, tegen noppen had hij het lastig, maar uiteindelijk kon hij doordat hij rustiger speelde toch de overwinning behalen.
Dylan mocht als derde beginnen, en pakte vrij simpel zijn eerste partij, 3-0 voor en lekker bezig.
Dan de dubbel, gespeeld door Dylan en Pieter, Het was een hele spannende dubbel, waarbij uiteindelijk team 2 aan het laatste eind trok, door goede plaatsing en mooie rally’s.
Daarna mocht Sander weer, hij speelde tegen de verdediger, en hoewel hij er niet al te veel vertrouwen in had, speelde hij fantastisch en won hij 3-0, met heel veel geduld en lange rally’s, wist hij het vijfde punt binnen te halen.
Daarna moest Dylan weer spelen, hij speelde niet zijn beste wedstrijd, maar toch wist hij door iets voorzichtiger te spelen in een mooie wedstrijd 3-2 te winnen.
Daarna mocht Pieter weer, hij stond niet al te best te spelen, maar omdat er toch wel een niveau verschil was kon hij de wedstrijd beslissen bij 3-1.
Toen mocht Dylan aan zijn laatste wedstrijd beginnen, tegen de verdediger, ook al stond hij beter te spelen, helaas trok de verdediger aan het langste eind, en won hij met 3-1.
Daarna kon Sander aan zijn laatste pot beginnen, Sander pakte deze vrij simpel 3-0, al kon hij niet klagen over de hoeveelheid geluk in deze wedstrijd.
Toen kon Pieter aan de laatste wedstrijd beginnen, hij stond goed te spelen, en in de laatste game hield de tegenstander op met spelen.
Al met al een hele goede wedstrijd van team 2 en een goed eindresultaat, 1-9