Vriendschappelijke wedstrijd tegen ttc Antonius

zie ook: Fotoalbum wedstrijden thuis tegen TTC Antonius

Op 12 juli kwam er een grote groep spelers uit Belgie naar ons toe om een vriendschappelijke wedstrijd te spelen Met 9 spelers en begleiders en nog wat ouders waren ze toch met 17-en naar ons toe gekomen.

Om half twee begonnen de wedstrijden en onze 3 teams hadden er zin in. Het eerste team bestond vandaag uit Laurens, Han en Matthijs. Ze moesten tegen de Belgische C kampioen Guy deVos, Thomas en Luk. De eerste wedstrijd ging nog verloren maar hiernaa kwamen toch wel wat punten binnen. En zo haalden we toch een mooie 7 – 3 winst.

Het tweede team. Hier kwamen Stephan,Romy en Sjoerd voor ons uit tegen o.a. de Belgische jeugd international Jorne Brickx die samen speelde met Jimmy en Mathias. Hier werd heel wat strijd geleverd. En de wedstrijden gingen gelijk op want na een 0 – 1 kwamen we toch weer 2 – 1 voor. Maar ook zij gaven strijd en zo kwamen we weer 2 – 4 achter. Het team knokte nog terug tot 4- 5. Toen moest Romy nog spelen. Zou ze winnen dan zou het nog 5 – 5 worden. Maar helaas ging de wedstrijd in 5 games verloren dus de overwining was voor ttc Antonius met 6 – 4.

Dan team 3. Hier kwamen voor ons uit Marijn, Benjamin en Jeremie. Voor Antonius kwamen er 3 talenten achter de tafel Laurens deVos, Kaat Frans en Jordi Peeters. We mogen blij zijn dat deze spelers nog niet zo oud zijn anders had ons team toch ballen mogen rapen. De wedstrijden werden goed gespeeld en door het leeftijdverschil wonnen we met 9 – 1. Maar de volgende keer als we weer daar heen gaan dan zal dit team toch moeten opletten dat ze zelf niet met 9 – 1 zullen verliezen van deze talenten van Antonius.

Na de wedstrijden, waarbij er soms zeer mooie rally’s waren te zien, was er nog wat tijd om foto’s te nemen van de teams, voordat er gegeten kon worden. Na een lekkere maaltijd bleef iedereen nog wat zitten om gezellig te kletsen. Zo is er nu al afgesporken om te kijken of we in de kerstvakantie daar weer naar toe kunnen voor een kleine trainingsstage met hen.

Ronald