Verslag Zwijndrecht Open

Op zaterdag 17 juni was de Zwijndrecht Open. We zouden met meer spelers gaan, maar een aantal spelers moest afzeggen. Dus bleven Matthijs, Robert, Marnix en Rick over en bij de junioren deed Matthijs mee, die weer liet zien dat hij weer zijn vorm van januari te pakken heeft. Alleen jammer dat het seizoen bijna voorbij is of wil hij vlammen op clubkampioenschappen? Met zijn nieuwe dubbelpartner Harm (shot 65) haalde hij in ieder geval een tweede plaats.

Robert deed ook goed mee en won in de troostronde zijn eerste wedstrijd. In de tweede ronde kwam hij echter net niet lekker in zijn spel.

Marnix en Rick deden mee bij de welpen en dan zie je dat ze tot de top van de de ranglijst horen. In de halve finale moesten ze tegen elkaar. Rick won en speelde de finale. Marnix vocht zich toch naar plaats drie …en Rick die ging met de grootste beker naar huis. Dus na Soest Open nu ook de Zwijndrecht Open op zijn naam. In het dubbel kwamen deze toppers niet echt in de problemen. Dus ook hier ging de eerste prijs naar Rick en Marnix.

Het toernooi werd in het enkel en dubbel gewonnen door Han Geluk. je zal zeggen; dat klinkt bekend. Ja dat is dezelfde Han Geluk, die volgend seizoen bij Steeds Hoger / TSB zijn kunsten laat zien. Ronald