Verslag voorjaarstoernooi

Op zaterdag 1 maart hebben jeugdleden van Steeds Hoger en SETT zich weer klaargemaakt voor een gezellig vakantietoernooi. In totaal hebben 16 kinderen meegedaan aan het toernooi, dat van start ging om 10.00. In de ochtend hebben alle 16 deelnemers één game tegen de andere 15 gespeeld, waardoor een ranking in sterkte ontstond. De bovenste acht deelnemers speelden verder in twee vierkampen in de A-groep, de onderste acht deelnemers speelden in de B-groep. Voor beide groepen waren een 1e en een 2e prijs beschikbaar, waar hard voor gestreden is!

In de vierkampen hebben we gewoon best-of-five gespeeld. Na zo’n anderhalf uur werd duidelijk wat de uitslagen in de poules waren. De nummers 1 en 2 van iedere poule gingen verder in de hoofdronde en speelden een halve finale om de prijzen. De nummers 3 en 4 uit de poule gingen verder in de troostronde en speelden halve finales voor de eer. In de halve finales in de A-groep speelden Willem en Sander en Kastriot en Jozef tegen elkaar. Na twee spannende wedstrijden gingen Kastriot en Sander door naar de finale. In deze finale trok Sander aan het langste eind en won hij de eerste prijs.

In de B-groep speelden Sarah en Edo en Sam en Dianne tegen elkaar voor een plaats in de finale. De dames bleken in deze halve finales sterker en zo stonden na twee spannende wedstrijden Dianne en Sarah in de finale. Tijdens de finale bleek Sarah vandaag de sterkste van de twee teamgenoten en ging zij naar huis met de eerste plaats. Al met al was het een leuke en gezellige dag waarbij alle deelnemers veel wedstrijden hebben gespeeld. En met de hulp van maatschappelijke stagiair Jesse verliep de dag prima! Iedereen bedankt voor een leuke dag en tot volgend jaar!

Kelly