Verslag van de wedstrijden tegen Anthonius uit

Zaterdag 11 juli j.l. gingen we met 3 teams naar TTC Antonius in Belgie voor een vriendschappelijke wedstrijd. De wedstrijden waren van een goed niveau en er werd gespeeld in een leuke sfeer, waarbij er ook soms tijdens de wedstrijden gelachen werd om mooie rally’s en domme fouten.

Het eerste team ( Matthijs,Han en Stephan) verloren net aan met 6 – 4 van Guy,Luk en Thomas van Antonius.

Het tweede team ( Romy,Tim en Sjoerd) speelde een mooie 5 – 5 tegen het b team van Antonius ( Jorne,Jimmy en Kaat) waarbij ze alle drie goed speelden. Zo won Romy van Jimmy , Sjoerd van Jorne en Tim van Kaat maar al deze wedstrijden waren van een zeer goed niveau.

Het derde team ( Chantal,Thomas en Mazyar) speelde tegen het c team (Jarno,Stijn,Lukas,Jordi). Voor deze spelers was het de eerste keer, dat ze in het buitenland speelden. En dan heb je wat zenuwen. Maar ze hebben toch alle drie zeer goed hun best gedaan. Alleen kwamen ze aan het einde net te kort voor de winst in de partijen. Dus ze verloren met 10 – 2. Hierna was het nog niet afgelopen want Er was weer een lekkere maaltijd gemaakt. Dus na een dagje spelen en eten in een zeer gezellige sfeer, gingen we weer terug naar huis.

Ronald