Verslag van de eerste competitiedag

De eerste competitie ronde voor de jeugd is al weer gespeeld. Alle vier teams begonnen met een thuiswedstrijd. En na de nieuwe teamfoto’s, zie webpagina Teamindeling, konden de wedstrijden beginnen. Het landelijk C team speelde tegen Breda en speelde zonder kopman Danny van het Groenewoud. Maar Stephan, Marijn en Sjoerd haalden samen 5 punten. Dit is toch een mooi begin.

Team 2 deed het in de 2e klas tegen Reflex wel erg goed 9 – 1 alleen het dubbel ging verloren. Dus wonnen Nannette,Benjamin en Jeremie al hun elke wedstrijden.

Het 3e team begon niet zo goed aan de competitie of kunnen we zeggen Overschie was gewoon te sterk. want ze verloren liefst met 9 – 1 het ene punt kwam op naam van Brian. Bjorn en Mayzier bleven met lege handen staan.

Team 4 Chantal speelde samen met Thomas en Carlo. Tegen VVV werden leuke wedstrijden gespeeld er kwamen wat punten naar ons toe en er gingen een aantal punten naar VVV. Aan het einde van de dag waren de meeste punten voor VVV want we verloren met 3 – 7.

Na afloop van de competitie was er Chinees, want ook dit seizoen is er na afloop van de thuiswedstrijden dankzij Carmil weer een lekkere maaltijd.

Ronald