Verslag uit Georgië, deel 1

Nadat we zaterdag waren vertrokken van uit Nederland, kwamen we zo 5 uur later aan in Tbilisi, Georgië. Waar we, na de controle, werden opgehaald door onze vrienden van de club Topspin. Iedereen werd door de ouders en spelers opgehaald waar ze verblijven deze week. Omdat het al rond 18.00 uur Georgische tijd was, stond er niets voor de avond gepland. Alleen even bijkomen bij je gastgezin.

De zondag.

Er stond vandaag een inspeeltraining gepland. Dus het was even bijkomen en wennen aan de omstandigheden. Maar onze spelers hadden geen enkele rust, want er waren veel mensen van de club aanwezig, om eens tegen ons een bal te spelen. Na de training gingen we met de groep op excursie in Tbilisi. We gingen met een busje naar een kabelbaan toe. Maar het is hier wel heel anders dan bij ons. Hier rijden ze links en rechts en halen ze je van elke kant in. Dus het is maar goed dat onze chauffeur de weg weet. Na een leuke rit door het centrum, komen we dan bij de kabelbaan. En wat onze boven op de berg te wachten staat, dat konden we nog niet weten. Op de berg ligt een prachtig meer. Waar we met waterfietsen op zijn geweest. En je kan het wel raden. Want het werd natuurlijk een wedstrijd welke boot het eerste een met natte personen aan boord zat. Na een leuke strijd, waar niemand echt nat van was geworden, gingen we met een taxi weer terug naar de gastgezinnen. Waar de ouders vrij waren om een avondprogramma met de kinderen te doen.

Morgenochtend gaan we naar Signagie, dit is een hele oude stad. Dus valt er weer genoeg te zien.

Van de week laten we nog wel even weten hoe het verder met ons gaat. Al moeten we toch even zeggen dat hier de zon schijnt en zo’n 24 graden was. Dus we hebben mooi weer.

Ronald

Groep van Steeds Hoger/TSB spelers reist af naar Georgië