Verslag toernooi van Damstraat

Op woensdag 26 maart 2014 was het zover, het tafeltennistoernooi voor leerlingen van de Voorsprong werd georganiseerd! Dertig jongens en meiden uit groepen 5 t/m 8 hebben fanatiek gespeeld voor de prijzen. De nummers 1 en 2 van de dag kregen allebei een mooie tafeltennismedaille.

We begonnen het toernooi met drie achtkampen en één zevenkamp. Per groep speelden de leerlingen allemaal één keer tegen elkaar. De winnaar kreeg een punt, de verliezer geen. Aan het einde van de poulewedstrijden was er op elke tafel een nummer 1. Deze vier nummers 1 gingen door naar de halve finales. In deze twee halve finales werd hard gestreden voor een plek in de finale, met een paar spannende punten.

De eerste halve finale ging tussen Abdelrahman en Sezer en werd na een mooie strijd gewonnen door Abdelrahman. De tweede halve finale ging tussen Suleyman en Furkan en werd uiteindelijk gewonnen door Suleyman. Abdelrahman en Suleyman dus naar de finale! Deze werd in een spannende game tot de 11 punten gewonnen door Abdelrahman. Gefeliciteerd!!

Al met al was het een erg gezellige middag, waarbij sommige leerlingen voor het eerst een tafeltennisbatje vasthielden. Maar ook deze leerlingen bleken erg veel talent te hebben, want ze hebben erg goed staan spelen. Iedereen is uitgenodigd om trainingen te volgen bij de vereniging Steeds Hoger/TSB, die per 2 april zullen worden gehouden in de gymzaal van buurthuis de Burcht in de Stortenbekerstraat van 19.00-20.00. We hopen jullie snel weer een keer te zien!

Groetjes, Kelly

Kelly