Verslag thuiswedstrijden op zaterdag 28 maart

Zaterdag 28 maart waren er weer thuiswedstrijden. In de ochtend speelde 2 teams, want team 4 was vrij deze week.
Team 6 speelde tegen Alexandria 66 en met hulp van coach Marijn kwamen er 4 punten binnen. Karel won zelf een hele spannende wedstrijd in vijven.
Team 5 speelde vandaag tegen een concurent namelijk TOV. Doordat TOV maar met zijn tweeen waren, wisten we dat er al drie punten binnen waren. Het werden aan het einde totaal 6, dus blijven ze mee doen om de eerste plaats in deze poule.

Team 3 kreeg vandaag hulp van Chantal en dat werkte zo goed dat er gewoon met 10 – 0 gewonnen werd van DHC. Bij de laatste thuiswedstrijden van dit seizoen moet het kampioenschap binnen te halen zijn.
Team 2 speelde tegen Taverzo, ja de nummer 1 in de poule. En daar speelde een speler in die nog alles had gewonnen. Maar Benjamin liet zien dat hij best wel een aardig balletje kan slaan. Want hij won gewoon terecht van iemand die nog 100% stond. Hierna pakte hij nog een partij dus werd er met 8 – 2 verloren tegen het sterkste team in deze poule.
Team 1 deed het tegen Bit.nl weer met zijn vieren. Waarbij er ook iets gebeurde. Want Sjoerd stond in de 1e game 10 – 1 achter, maar pakte toch nog deze game en in de vierde game had zijn tegenstander 4 matchpoints. Maar ook hier maakte hij geen gebruik van. Zodoende haalde Sjoerd in de vijfde game de winst binnen. Het werd een keurige 7 – 3 winst, en omdat concurrent Spirit verloor, staat het team weer op de eerste plaats. En volgende week spelen ze uit tegen Spirit.

Ronald

Coach Marijn geeft zijn team aanwijzingen.