Verslag team 8: alle team leden pakken punten!

VVV 6 – Steeds Hoger/TSB 8 . Normaal gesproken zou ik hierover geen verslagje schrijven maar dit keer maak ik een uitzondering omdat zich een feit heeft voorgedaan, dat niet eerder het geval was. Alle teamleden, die vandaag in Leidschendam speelden (Annetrude – Felix en Matthew) hebben aan de 5 punten bijgedragen .

Matthew opende de wedstrijdreeks en alhoewel de eerste 2 games door hem werden gewonnen delfde hij toch het onderspit omdat zijn tegenstander het balletje met effect goed in het spel wist te houden waarop Matthew geen antwoord had. Annetrude maakte in de tweede wedstrijd gelijk door een 3 – 1 overwinning. Vervolgens trad Felix in het strijdperk en verloor in drie straight games waarbij aangetekend dient te worden dat deze alle drie in 11 – 8 eindigden. Het dubbelspel (Annetrude en Matthew) ging verloren met 3 – 1. Na het dubbelspel stond Matthew weer aan de tafel en herstelde zich door in 3 games het punt binnen te halen. Tussenstand halverwege 3 – 2 voor VVV.

Felix zag geen kans om zijn tweede wedstrijd in winst om te zetten (3 – 0). Annetrude bracht in sidderende vijf games de achterstand terug tot 1 punt. Vervolgens boekte Felix zijn eerste overwinning van dit seizoen door zijn tegenstander met 3 – 1 thuis te laten. Vervolgens zorgde Matthew voor de voorsprong door ook zijn laatste wedstrijd met 3 – 0 te winnen. De laatste wedstrijd was dus beslissend – of een gelijkspel of winst voor Steeds Hoger/TSB. Annetrude vocht voor wat ze waard was maar verloor uiteindelijk met 3 – 1 waardoor de 5 – 5 eindstand werd bereikt.

Een prima resultaat waarmee we tevreden waren omdat de eerder gespeelde thuiswedstrijd met 8 – 2 werd verloren. De eerstvolgende wedstrijd staat voor zaterdag 24 november a.s. op het programma. Er wordt dan gespeeld in Zwijndrecht tegen Shot ’65 7 waarvan de thuiswedstrijd indertijd met 6 – 4 werd verloren. Een mooie gelegenheid dus om sportief revanche te nemen. We moeten uiterlijk om 09.00 uur in Zwijndrecht zijn dus is het zaak, dat we die zaterdagmorgen tijdig verzamelen/vertrekken. We zullen hierover via de mail een nadere afspraak maken.

Gerard Arkenbout (Opa van Matthew en begeleider van Steeds Hoger/TSB)