Verslag team 5: winst uit tegen Pecos 3-7

Vandaag stond er weer een mooie wedstrijd op het programma, want team 5 moest spelen tegen Pecos uit Oegstgeest. We waren er al lekker vroeg en konden goed inspelen.

De eerste wedstrijd moest Dylan spelen, hij was terug van kamp dus hoopten we dat het een goede wedstrijd werd, het ging best goed, maar verloor de eerste game met 14-12, en daarna kwam hij pas echt in zijn spel want hij won 2 games op rij, 1 met 11-5 en 1 met 7-11, maar daarna dacht hij er een beetje te makkelijk over en verloor hij de 4de game, uiteindelijk verloor hij de 5de game net aan met 9-11. Dus we stonden 1-0 achter. Daarna mocht Sander spelen hij speelde redelijk goed, maar hij verloor tegen degene die 100% stond in 3en, wat heel erg jammer was, maar hij speelde erg goed, en stond ook zijn eigen spelletje te spelen. We stonden nu 2-0 achter.

De derde wedstrijd mocht Sinân spelen. Hij zat er nog niet helemaal in want hij verloor de eerste 2 games. Maar daarna begon hij pas echt en kwam hij op gang, hij won de 3 open een volgende games en zo stond het dus 2-1, we stonden nog achter maar er moesten nog 7 wedstrijden gespeeld worden. Deze keer was het aan Dylan en Sander om te dubbelen, ze speelde goed hun eigen spel, en kregen goeie tips van de coach. Waardoor ze makkelijk en snel in 3en wonnen. Waardoor we gelijk stonden.

Dylan moest weer aan de bak en nu wel tegen de degene die 100% stond in de competitie. Hij verloor de eerste game met 11-4, maar kwam in zijn spel en door goeie tips van de coach won hij de 2de game met 9-11, jammer genoeg verloor hij daarna de 2 opeenvolgende games waardoor we weer achter stonden met 3-2 Nadat Dylan had gespeeld moest Sinân weer spelen, hij won de eerste game, verloor degene daarna, en won de 2 games daarna. Het stond nu 3-3. Sander mocht weer beginnen, hij moest spelen tegen iemand waar hij al een keer tegen gespeeld had, toen had hij met 2-0 gewonnen, en ja Sander speelt altijd lekker zijn eigen spelletje, en dan kan je er niets anders van maken dan een 3-0 winst, we stonden weer voor met 3-4, en nu moest Sinân er maar 3-5 van maken

Sinân speelde goed maar kwam achter met 9-11, daarna won hij de 2 games erna met mooi en goed tafeltennis(11-8, 12-10) maar toen dacht hij er weer te makkelijk over en verloor de 4de game met 11-1, maar dat schudde hem wakker en hij won de 5de game met 11-6 en staat nog steeds 100%. Sinân was nu klaar en er moesten nog 2 wedstrijden gespeeld worden. Het was nu de beurt aan Dylan die zijn laatste wedstrijd moest spelen. Hij speelde goed en won in 4en.

De allerlaatste wedstrijd was voor Sander, hij speelde zoals je hem kende hoe hij speelde en won best makkelijk in 3en (11-7, 11-3, 11-7), klasse Sander, volgende week hebben we een thuis wedstrijd tegen Avanti, als we zo doorgaan hebben we misschien hoop op een kampioenschap, maar dat is nog te vroeg om over te praten, weer een week lekker trainen en je best doen, en dan aantreden in onze eigen zaal tegen Avanti

O.o