Verslag team 5: gelijkgespeeld!

Vandaag waren onze jongens weer vroeg wakker voor een mooie wedstrijd in Zoetermeer tegen Taverzo 4, we hadden deze week lekker getraind, behalve Sinân, hij had deze week toetsweek dus hij trainde niet.

Vandaag mocht Dylan weer als eerst spelen, hij speelde goed in de eerste game (12-10) maar verloor deze game toch, hij wist niet hoe hij zich moest herpakken, ondanks dat hij zei dat hij wist hoe hij hem moest verslaan, uiteindelijk verloor hij de 2 games met 11-6 en 12-10.Daarna mocht Sander spelen hij speelde goed en won beheerst 3 games achterelkaar met 7-11 5-11 en 6-11, daar was geen verbetering mogelijk top gedaan Sander!!! Daarna mocht Sinân spelen, hij voelde zich niet 100% lekker vandaag , maar speelde toch redelijk, maar verloor zijn aller eerste partij van het seizoen met 11-7 11-7 en in de laatste game stond hij 6-1 achter maar verloor hem uiteindelijk met 11-8, jammer Sinân, maar je hebt nu niets meer te verliezen.

De dubbel werd een spannende wedstrijd een vijfsetter om wel te verstaan, dylan en Sander speelde goed, en wonnen de eerste game, de tweede game waren ze niet helemaal wakker want verloren met 11-7, de 3de game van de wedstrijd was heel erg spannend, met punten over en weer, en uiteindelijke stand was 17-15, maar niet voor ons. Uiteindelijk speelde ze goed en wonnen de laatste 2 games achter elkaar, tussen stand 2-2, Dylan mocht weer hij speelde goed maar won toch uiteindelijk in vijven, Sinân mocht daarna, hij was boos dat hij zijn eerste partij verloor, maar probeerde toch weer met een fresh mind zijn 2de partij te beginnen, hij speelde redelijk maar verloor net aan met 13-11, daarna herpakte hij zich en won de 2de game met 12-10, de 3de game verloor hij emt 7-11, en nu was t alles of niets, hij won met 15-13 en t stond 2-2, nog 1 game had hij nodig, hij speelde goed en kwam 5-4 voor, maar kon t niet meer bij houden en verloor 11-8, zijn 2de verlies partij dit seizoen.

Sander mocht weer hij verloor in vieren, wat heel jammer was, daarna moct Sinân weer en won de partij in 3en. Nu was het aan Dylan om de laatste wedstrijd te spelen, hij speelde beheerst maar trok aan t kortste eind, en verloor wederom in vijven, Sander moest de schade herstellen het was alles of niets met een gelijkspel naar huis of toch net verliezen. Maar nee hoor Sander won!!!! Met mooie ballen en beheerst spel won hij in vieren, en was Sander toch wel de speler van deze wedstrijd. Het verwijt viel toch omdat de wedstrijd verzet was.

Deze week lekker vrij trainen, en dan thuis tegen SVN, en er moet heel wat verbeterd worden,

Sinan