Verslag team 4 tegen Pecos, 1 oktober

Zaterdag 1 oktober speelde team 4 tegen Pecos in Oegstgeest. Dylan die al een voetbalwedstrijd in zijn benen had, speelde samen met Sinan en Rawish (onze invaller voor vandaag) tegen de koploper. Dat bracht natuurlijk wat extra spanning met zich mee.

Dylan mocht de spits afbijten maar verloor zijn eerste partij. Daarna was Sinan aan de beurt. Hij speelde een goede partij maar door veel geluk van de tegenstander kon hij het niet omzetten naar een winstpuntje. Onze invaller Rawish kreeg in de derde partij ook geen kans op te winnen en gingen we met 3-0 de dubbel in. De dubbel werd gespeeld door Sinan en Dylan. Dit was een hele spannende partij en moest dan ook in 5 sets beslist worden. Maar helaas kwamen ze net iets te kort om te winnen, jammer jongens jullie hebben goed gedubbeld.

Daarna verloren Rawish en Dylan hun partijen en was Sinan aan de beurt. Hij wist een een spannende partij toch nog een punt te halen voor ons. De eer was gered en geen nul mee naar huis. De daarop volgende partijen werden helaas verloren en Pecos ging met een 9-1 winst naar huis.

Jongens jullie hebben super goed je best gedaan, van de week weer lekker trainen en dan komt de winst echt wel een keer !!

Rawish nogmaals bedankt voor het invallen.

Groetjes,

Tineke