Verslag team 4, 24 september

Vandaag zaterdag 24 sptember speelde team 4 thuis in een bomvolle zaal tegen Pijnacker 2. Het was dan ook toevallig want ze stonden dan ook tweede met twee klinkende overwinningen 8-2 en 9-1, dus we wisten dat we het moeilijk gingen krijgen.

Om 9:45 was het team ( Charlie ,Dylan en Sander ) dan ook al in de zaal om lekker in te slaan want ja wat hadden ze er zin in om weer een goed resultaat te halen vandaag. De wedstrijd begon en Dylan moest vandaag openen maar verloor helaas kansloos zijn eerste partij, waarna Sander achter de tafel verscheen en goed stond te spelen maar ook zijn partij helaas verloor dus we stonden 0-2 achter. Charlie kwam als derde in actie en won weer zijn partij met hele mooie slagen. dus 1-2 en toen kwam de altijd gevreesde dubbel.

Deze werd vandaag gespeeld door Charlie en Sander die heel goed en slim begonnen aan deze game waardoor we zaten te kijken de beste dubbel tot nu toe we kwamen 0-1 achter waarna we terug kwamen op 1-1 toen verloren we de derde maar net dus 1-2 maar je voelde dat er meer in zat dus de jongens gingen weer na elkaar opgepept te hebben weer met een frisse blik staan maar het zat weer net niet mee en verlloren dan ook de vierde , zonde jongens jullie hadden meer verdiend. ( 1-3 )

Toen moest Sander gelijk weer aan de bak en verloor helaas na een goede partij dus 1-4 was de stand,Dylan moest zijn tweede partij en de tactiek werd door gesproken met Hans en het ging stukken beter als de eerste partij maar ook deze partij ging helaas verloren (1-5 ) en toen was het de beurt aan Charlie die de stand weer terug bracht na een hele snelle partij ( 3-0) naar 2-5. Sander begon zijn derde partij en ging als een raket van start met schitterende slagen pakte hij ook al heel snel de eerste game, klasse man ! Helaas had hij de games daarna een beetje pech en zijn tegenstander het geluk van het netje en het uiterste randje van de tafel waardoor Sander ook zijn derde partij verloor ( 2-6 ) Charlie moest toen zijn laatste partij tegen een jongen die ook nog steeds geen wedstrijd had verloren maar Charlie dacht ik ook niet en dat gaat ook zeker niet gebeuren vandaag een leuke wedstrijd om naar te kijken waar mooie slagen te zien waren over en weer, de tegenstander deed er alles aan om Charlie uit zijn spel te halen ging zelfs midden in de game met zijn volle gewicht op dat arme kleine balletje staan dus daar konden we niet meer mee spelen, nieuwe bal gevonden maar het lag niet aan de bal, want Charlie maakte de game mooi af en bracht de stand naar 3-6.

Dylan was begonnen en mocht ook afsluiten vandaag en begon goed in een spannende game waar zeker kansen lagen maar ook deze werd verloren en daarmee kwam de eindstand op 3-7. Jammer jongens we gaan weer lekker trainen deze week ( let op het voetenwerk) en dan weet ik zeker dat we volgende week een keer de Champagne kunnen opentrekken!!!

Dennis