Verslag team 4, 22 oktober

Verslag team 4 tegen Vriendenschaar.

Het was weer zo ver een thuiswedstrijd van team 4 iedereen was er klaar voor , het hele team was lekker vroeg aanwezig om in te slaan want we wilde vandaag toch een keer een verdiende overwinning binnen slepen.Het inslaan was al zo geheim dat ze naar boven waren gegaan om de tactiek door te nemen en 5 min voor aanvang kwamen de boys dan ook naar beneden . Dylan begon vandaag maar had weinig te vertellen en ging met 0-3 zitten toen moest Sinan dat ging wel goed op maar ook hij verloor zijn enkel partij dus de stand stond ineens 0-2 en dat was niet de bedoeling. Sander als derde in de rij dacht dit gaat mij niet gebeuren en begon zijn partij zeer goed , kwam ook met 2-0 voor. Je zag de lach weer terug komen in het team van nou daar komt de 1-2 aan. Er heerst waarschijnlijk een vloek op Sander als die voor komt met 2-0 en wat je niet had verwacht gebeurde , Sander verloor ook zijn eeste partij dus we stonden 0-3 achter. Wat de jongens toen hebben gedronken of gegeten weet ik niet maar de dubbel ging zo goed van Dylan en Sinan dat die met 3-0 in no time werd binnengesleept en de stand was toen 1-3 , daarna was het de beurt aan Sinan voor zijn tweede enkel partij en die won hij heel goed en mooi en de stand werd terug gebracht naar 2-3 en je zag langs de kant dat het geloof van de overwinning er toch weer was . Dylan was toen aan de beurt om de stand weer recht te trekken naar 3-3 en na een spannende wedstrijd pakte ook hij zijn verdiende overwinning dus 3-3 !!!!! en je zag aan de boys van vriendenschaar dat ze dachten wat gebeurt ons nou?

Toen de beurt voor Sander, nou dat werd een thriller niet normaal Sander kwam 0-2 achter en heeft zich toen kwaad gemaakt en de stand weer terug gebracht met schitterend tafeltennis naar 2-2 en in de beslissende 5de game was die ook daar heer en meester en had zelfs 5 matchpoints maar helaas wist hij die niet te verzilveren en de tegenstander kwam terug naar 10-10 toen werd er gevochten voor elk punt waar de rally’s soms met de bal wel 20 keer over het netje is gegaan voor er 1 in de fout ging. Maar helaas viel de bal na 15-13 aan de verkeerde kant in het net dus helaas was de stand na deze ” Thriller ” 3-4 :(.

Sinan bracht de stand weer terug naar 4-4 met heel goed tafeltennis , Sander verloor toen helaas zijn laatste partij kansloos met (3-0) zonde man maar wat heb ik genoten van je vandaag echt “toppie” !!!!!!!!!!!!!!!!!!! dus de stand was weer 4-5. Dylan moest het dan maar doen om toch weer een gelijkspel binnen te slepen maar helaas dat lukte niet en verloren we weer net aan met 4-6 , maar wat heb ik een leuk tafeltennis gezien vandaag .

Super gedaan en volgende week weer lekker trainen en dan weet ik zeker dat we de overwinning heel snel mee gaan nemen . Team 4 bedankt voor deze leuke tafeltennisochtend !!

Dennis