Verslag team 4, 17 september

Vandaag moesten Sinan,Sander en Charlie het doen,Dylan moest voetballen maar via de mail las ik dat hij ziek was ,hij had ook niet getraind afgelopen week. Dylan van harte beterschap en we gaan ervan uit dat je de volgende week er weer bij bent ,zoals het er nu uitziet kan Charlie niet meedoen a.s. zaterdag.

Sinan begon de wedstrijd en hij zat er nog niet lekker in, en verloor in vieren.Nu was Sander aan de beurt en startte goed ,eerste set in de pocket daarna ging het om en om en tenslotte een vijfde set waarbij de herrinering aan vorige week weer voorbij kwam. Sander stond achter met 10 – 8 maar kwam sterk terug met twee goede aanvallende slagen en het was weer 10 -10 helaas ging de game toch nog verloren met 16 -14 . Dus 2 – 0 achter.Nu was het de beurt aan Charlie die maakte er een vijfsetter van hij had zijn tegenstander wat onderschat in de eerste vier sets maar zette in de laatste set de puntjes op de i en won deze met 4 -11 in de vijfde Nu was de stand 2 – 1 De dubbel speelden Sinan en Sander ook deze ging zoals vorige week in drieen verloren (daar moet nog wel wat aan gesleuteld worden.Stand 3 – 1.

Sinan zijn tweede partij ging een stuk beter als de eerste en deze won hij in vieren. Stand 3 – 2 Charlie pakte zijn tweede partij zonder problemen. Stand 3 – 3 .Sander verliest zijn tweede partij in vieren waarin hij het zijn tegenstander goed lastig maakt maar in de beslissende fase net niet door kan drukken.Jammer Sander maar dat gaat echt komen , geloof me maar.Stand 4 – 3 . Met Charlie zijn derde partij trok hij de stand weer recht naar 4 – 4. De laatste partijen van Sinan en Sander vielen allebei in het voordeel van Vriendenschaar .De eindstand 6 – 4 net zoals vorige week. Volgende week Pijnacker 2 thuis.

Train Hard ,Win Easy.

Hans