Verslag team 2: Collin haalt uit

TEAM 2 VERLIEST NIPT VAN AVANTI

Vandaag moest Team 2 alvast de wedstrijd van 1 december spelen tegen en bij Avanti, omdat Collin dan 4 dagen in Duitsland is met de NTTB. Had de verplaatsing van de wedstrijd inderdaad nut (mede gezien het ontbreken van de scherpte in de afgelopen wedstrijden)?

Avanti 1 trad aan met dezelfde drie spelers als de vorige wedstrijd. Toen verloor Team 2 met 3-7 en wonnen enkel Collin en Bejamin een wedstijd (+ de dubbel), maar was er toen eigenlijk meer mogelijk. Collin begon de wedstrijd tegen Steven Pouw (12 uit 15) en won gemakkelijk in 3en met enkel in de 3e game een spannend einde (7-11/7-11 en 12-14), met geconcentreerd en gecontroleerd spel. Benjamin had het tegen de verdediger Stephan Sparreboom (16 uit 21) moeilijk en moest hem na 4 games feliciteren met de overwinning. Wessel speelde zijn 1e wedstrijd tegen Olaf Stolwijk (9 uit 18) en verloor in 5en met goed spel, maar bij vlagen te wild.
De dubbel Collin en Benjamin verloor in 4en van Steven en Stephan, na de 1e game te hebben gewonnen (is dit seizoen wel vaker gebeurt). Tussenstand 3-1.
In de 2e speelronde stond er voor Collin een flinke kluif op het programma in de persoon van verdediger Stephan Sparreboom. Na een 2-0 achterstand, met toch goed en slim spel, maar op de beslissende momenten de verkeerde ballen, keerde de wedstrijd en won Collin alsnog (vrij gemakkelijk) in 5en (5e game 2-11). Wessel verloor zijn 2e wedstrijd van Steven Pouw vrij kansloos in 3en. Benjamin had het tegen Olaf moeilijk, maar wist uiteindelijk in 5en aan het langste eind te trekken. Tussenstand 4-3.

De wedstrijd tussen Wessel en Stephan werd door Wessel in 3en verloren, maar hij kwam wel steeds beter in zijn spel en sloeg een aantal grandiose ballen (11-4/11-6 en 13-11). Collin ging tegen Olaf door met zijn missie en versloeg Olaf in 3en met wederom scherp en zeer goed spel. Tussenstand 5-4 en Benjamin kon de stand nog gelijktrekken. Dit moest dan gebeuren tegen Steven Pouw. Helaas verloor Benjamin in 4en met spel dat wisselde van niveau.

Eindstand 6-4, maar gezien de 100 procent score van Collin had het verplaatsen van de wedstrijd in ieder geval nut gehad.

Ed