Verslag team 2, 3 december

TEAM 2 SLUIT COMPETITIERONDE STRIJDEND AF

Vandaag moesten we thuis, in een lege zaal, tegen Relax 1. De vorige week verloren we ongemotiveerd en niet scherp met 8-2. Hoe zou het vandaag aflopen?

Vandaag speelden Arjan, Marius en (de bijna herstelde) Collin. Jeremie kwam ook nog even langs om te kijken. Arjan begon tegen Steven Gies (op papier hun beste speler). Deze keer was Arjan vlijmscherp en won vrij gemakkelijk in 4en. Marius verloor vervolgens (dode rubbers?) in 4en van Kevin te Braak. Collin stond voor het eerst sinds twee weken weer achter een tafel en speelde (tussen de hoestbuien door) goed, maar verloor helaas in 5en.

De dubbel (Arjan/Marius) verloor in 3en van Steven en Kevin, met wederom niet echt goed spel. Tussenstand 1-3.

In de 2e speelronde verloor Marius in 3en van Steven (9/11-8/11 en 9/11). Arjan won in 4en van Jan en Collin speelde een hele goede en scherpe partij tegen Kevin, maar verloor net in 5en (5e game 9/11). Tussenstand 2-5.

Marius speelde zijn 3e partij tegen Jan. In de 2e game probeerde hij het seizoensrecord van Collin aan te vallen (26 punten in één game), maar hij strandde op 24-22. Gelukkig won hij wel de partij in 4en. Collin speelde zijn laatste partij tegen Steven, verloor in 3en, maar liet toch heel goed en scherp spel zien. Arjan sloot deze competitieronde in stijl af tegen Kevin en won ook zijn derde partij (in 3en).

Einduitslag 4-6, maar met gemotiveerd en scherp spel.

Jongens bedankt voor de 10 leuke competitiewedstrijden. We zijn van de gehele landelijke competitie de beste nummer 5 geworden met 44 punten en hadden zelfs nog lang uitzicht op de 2e plek.

Ed