Verslag senioren team 4

We moesten weer tegen Docos maar nu uit ,waarvan we thuis met 10 – 0 hadden gewonnen.Ik vond toen al dat die jongens goed konden tafeltennissen maar het kwam er nog niet uit gezien de punten die ze tot nu toe hadden gehaald.Als we vanavond een goede score neer kunnen zetten kunnen we misschien afstand nemen van een concurrent.We speelden met Hans, Frans en Mazyar. Hans speelde de eerste wedstrijd en dat was tegen een invaller die heel direct speelde en goed de hoeken opzocht daar moest ik even aan wennen en daarna haalde ik toch makkelijk het 1e punt binnen.

Hierna mocht Frans de 2e partij spelen tegen jongen die een hele lastige service had en waar Frans goed last van had,normaal gesproken is het Frans zijn kracht om de service goed te lezen en daar dan op te reageren met ferme tikken alleen vandaag lukte het niet het leek net of dat de tafel een stukje kleiner was dan bij ons want veel ballen gingen net langs of over de tafel.Wat hij ook probeerde hij kreeg er geen grip op en verloor de 2e partij.Stand 1 – 1 Nu was het de beurt van Mazyar vorige keer onoverwinnelijk met 3 gewonnen partijen de tegenstander had geen kans toen.Maar ja hij was nu de hele week ziek geweest en dat was wel te zien in zijn spel. Hij kon zijn favoriete FH aanval niet zo gebruiken als de vorige keer ,de tegenstander had goed zijn huiswerk gedaan en gaf veel ballen op de backhand van Mazyar die ze dan net te hoog terug bracht zodat de tegenstander de aanval kon overnemen en hierdoor kwam Docos op 2 – 1 voor.

De dubbel was voor Hans en Frans en het werd 2 – 2 dat ging vrij vlot. De 3 volgende partijen eindigden allemaal in vijfen. Alleen Hans wist zijn partij te winnen ( heel nipt) en Mazyar en Frans net niet ,dat was jammer. Ook in de 3e partij van Mazyar kon hij geen vuist maken en verloor deze in 3en waarvan de laatste 12 – 10 .Tussenstand 5 – 3. Hans begon aan zijn laatste partij en won zijn eerste 2 game’s maar verloor de 3e maar zette dit in de 4e weer recht en de stand werd 5 – 4 Kon Frans in de laatste partij er nog 5 — 5 van maken..Ja dat deed hij door in 4eren van hem te winnen.Frans wilde tenslotte niet met lege handen naar huis.Werd het toch nog 5 – 5. De jongens van Docos gaan zeker nog wel een aantal punten pakken. Wij gaan het maandag 12 maart bij Siok weer proberen.

Hans