Verslag senioren team 4

12 maart speelden wij uit tegen Siok 1.
Jeremie begon de 1e partij en speelde tegen Ronald, een linkshandige speler met anti op zijn backhand. Jeremie moest in de 1e game nog wat wennen aan zijn spel daardoor verloor hij de 1e game met 11 – 7.Maar in de 2e game kreeg hij zijn spel door en won hem in 4en. 0 – 1.Nu was ik (Hans)aan de beurt tegen Jan een rechtshandige speler met ook anti op zijn backhand. Ik won de 1e game met 6 – 11,Jan won de 2e met 11 – 9 en daarna pakte ik de 3e en 4e met allebei 6 – 11. 0 – 2. Frans was aan de beurt tegen Eric een rechtshandige speler met normaal rubber. Frans zag hem niet staan en won vrij gemakkelijk in 3en van Jan. 0 – 3. Jeremie en Hans speelden de dubbel. Na 4 game’s stond het 2 – 2 en zou de 5e game de beslissing moeten brengen. En die 5e game pakten wij met 3 – 11. 0 – 4. Nu moest Jeremie tegen Jan spelen en dat was net zo’n partij als de 1e van Jeremie eerst even wennen de 1e game verliezen en dan 2e ,3e en 4e partij winnen. 0 – 5. Een mooie tussenstand op de helft van de wedstrijd. Ronald tegen Frans in de 6e partij. In 1e game kan Frans nog goed bij blijven maar verliest hem met 11 – 8.I n de 2e en 3e game werd het gat te groot voor Frans en verloor hij zijn 2e partij. 1 – 5. Hans zijn 2e partij tegen Eric liep niet zoals die wel zou willen hij verloor de eerste 2 game’s met 11 – 8. Hoe kwam dit toch , ik had heel veel last van zijn service ,Eric haalde de maximale score uit zijn service zodat je zelf geen fouten meer kunt maken.Wat ik ook probeerde ik kreeg de service niet onder controle.Gelukkig pakte ik nog de 3e game met 7 – 11 en stond ik de 4e met 7 – 9 voor maar liet deze alsnog door mijn vingers glippen met 13 – 11.en verloor hem in 4en. 2 – 5. Frans startte nu met zijn laatste partij tegen Jan waarbij de 1e game naar Jan ging met 11 – 7 en de 2e dik met 3 – 11 naar Frans. De 3e en 4e game bleef Frans goed bij maar kon niet voorkomen dat Jan de partij in 4en won. 3 – 5. Nu was het weer de beurt aan Jeremie tegen Eric. Ook Jeremie had last van zijn service hij werd er gek van, maar probeerde ook alles uit de kast te halen. Dat lukte de eerste 2 game’s nog niet maar de derde game trok hij naar zich toe en won deze met 13 – 15. De 4e bleef Eric Jeremie de baas door in 4en van hem te winnen. 4 – 5. De laatste partij moest de beslissing brengen Ronald tegen Hans en dat was nog geen zekerheidje want in het verleden verloor ik meer van Ronald dan hij van mij. De eerste game was voor mij met 5 – 11 de 2e game was ook voor mij met 10 – 12 en 3e voor Ronald met 11 – 5.Ik zette alles op de 4e game en dat lukte en won de 4e met 3 – 11.Einduitslag 4 – 6.Na 0 – 5 voorsprong hadden er toch nog wel een paar puntjes bij gekund maar dat was ons niet gegund.Van te voren had ik blij geweest met zo’n uitslag. En nog een punt. Ik ben vandaag van mijn 100% afgehaald door Eric van Lingen van die druk ben ik nu ook af.

Hans