Verslag senioren team 4

Dinsdagavond 27 -03 -2012 speelden Pingwins 4 – Sth/Tsb 4 ( niet mijn favoriete speelzaal spierwitte wanden en matig licht) Wie speelden er vanavond dat waren Hans ,Rob en het debuut van nog een jeugdspeler Charlie. Hans starte de eerste partij tegen Carlos en die won de 1e game.Kreeg van Charlie de tip mee om wat meer te bewegen want ik stond aan de vloer genageld.De 2e en 3e game won Hans en de 4e weer voor Carlos. Het werd een 5 gamer die werd beslist door Carlos. 1 – 0. Nu mocht Rob aantreden tegen Jerome.De 1e game kon hij nog aanklampen maar verloor de partij in 3en. 2 – 0 achter. Dat was ons nog niet eerder gebeurd dit seizoen. De 3e partij mocht Charlie aan de bak tegen Marck 60 %.En hij speelde alsof hij nooit anders had gedaan geen spanning niet geimponeerd door de tegenstander speelde hij zijn eigen favoriette spel .Hij kon zijn wil opleggen bij de tegenstander en won deze partij in 4en.Hij nam de 2 senioren op sleeptouw. 2 – 1. De dubbel werd een fam. aangelegenheid vader en zoon (Hans en Charlie) speelden of ze al jaren samen speelden ( het was pas de 1e keer).En de stand werd gelijkgebracht tot 2 – 2.Het werd weer een wedstrijd.

De 2e ronde speelde Hans tegen Jerome.De eerste game won ik met 2 – 11,daarna laat ik de partij uit mijn handen glippen weet er toch nog een 5e game uit te persen.Dat was niet genoeg voor de overwinning want die ging naar Jerome. 3 – 2. Nu was Charlie weer aan de beurt tegen Carlos die deed lekker mee maar Charlie pakte de partij gewoon in 3en. 3 – 3. Rob tegen Marck werd een gemakkelijke overwinning voor Rob in 3en .3 – 4 we kwamen voor de 1e keer op voorsprong.

De 3e ronde moest Charlie zijn laatste partij spelen tegen Jerome.Dit was de mooiste partij van de avond met echt schitterend tafeltennis van 2 kanten er zat dan ook alles in.Charlie verloor de 1e game met 7 maar won de 2e en 3e met 7.De 4e ging weer naar Jerome.De 5e game moest de beslissing brengen Charlie kreeg 2 matchpoints weet ze niet te verzilveren, uiteindelijk word het 16 -14 voor Jerome. 4 – 4. Charlie ging toen naar huis met zijn moeder (23.00 uur) hij had een mooie prestatie geleverd vanavond. Zou Hans nog een partij kunnen winnen tegen Marck het zag er niet naar uit de eerste 2 game’s die gingen verloren Marck sloeg alles raak wat ik ook probeerde. Alleen met inzet en vechtlust niet met mooi spel wist ik de partij in 5en naar me toe te trekken en kwamen we voor de 2e keer voor .4 – 5. Kon Rob het af maken in de laatste partij , het zat hem niet mee vanavond laten we dat dan maar op het thuis voordeel houden.Rob verloor de partij en werd de buit verdeeld . Einduitslag 5 – 5. Heeft de jeugd dan toch de toekomst.

Hans