Verslag Red Stars ( Venray ) – HTTV-070

Zaterdag moesten we vroeg op voor de uitwedstrijd Red stars tegen team 2 HTTV-070 in Venray. Na een lekker stukje rijden van 2 uur kwamen we aan in een hele mooie zaal dus tijd zat op lekker in te spelen.

Dylan was als eerste aan de beurt deze week en hij begon goed en won zijn wedstrijd , daarna was Sander aan de beurt zijn forehand liep voor geen meter maar Sander zal Sander niet zijn als die dan gewoon lekker weer zijn eigen spelletje ging spelen lekker schuiven en dan gewoon vrij simpel zijn wedstrijd won. Pieter was deze week als laatste en begon scherp daarna verslapte hij weer iets maar won uiteindelijk ook zijn wedstrijd dus we stonden 0-3 voor. De dubbel was deze week Dylan en Sander maar die hadden deze week weinig in te brengen tegen een goede tegenstander 1-3.

Dylan moest zijn tweede wedstrijd tegen het enige meisje in dat team en won die met goed spel in 3 games dus we kwamen op een mooie voorsprong van 1-4. Pieter zijn tweede wedstrijd ging goed na slim spel won ook hij zijn tweede wedstrijd dus we konden niet meer verliezen dus de druk was eraf maar de boys wilde meer en wisten dat er vandaag veel te halen was. Sander was aan de beurt tegen de jongen die voor vandaag nog op 100% stond, hij had al verloren van Pieter dus Sander dacht van kom maar op nou dat heeft die geweten ook Sander laat zich dit seizoen nog door niemand gek maken hij speelde gewoon zijn spel en de tegenstander dacht dat kan ik ook maar daar kwam die snel achter dat er maar 1 Koning is van het schuiven en dat is Sander!!! Hij won de game dan ook met 3-0 dus de stand was 1-6. Pieter moest toen tegen het meisje maar kon geen vat krijgen op het spel en verloor dan ook zijn wedstrijd. Jammer Pieter had niet gehoeven ondanks dat je er 1 verloor heb je wel goed en positief staan spelen. Dylan moest zijn laatste wedstrijd tegen de speler die het zelfde spelletje speelt als hij zelf, Het zal dan ook een mooie wedstrijd worden met top tafeltennis  Dylan kwam 0-1 voor de tweede game verloor die 1-1 de derde game ging kansloos naar de tegenstander met 11-1. Na een goed gesprek wist die wat die moest doen en de vierde game won die vrij makkelijk 2-2 dus er was een vijfde en beslissende game nodig Dylan speelde goed maar kwam vrij snel op achterstand. Na een time out begon Dylan weer sterk en kwam weer goed terug met wat geluk kwam de tegenstander op 10-7 voor , maar na Dylan kwam weer terug tot 10-10 en toen was hij los met zo mooi spel en lange punten en sleepte de wedstrijd binnen met 11-13. Dus vandaag was Dylan 3 uit 3 top gespeeld man.

Sander moest toen nog zijn laatste wedstrijd spelen, ook hij wilde 3 uit 3 halen vandaag en dat gebeurde dan ook na een mooie wedstrijd met snel spel en af en toe nog een schuif balletje als het nodig was. De einduitslag was dan ook 2-8 voor HTTV-070 !!!

Ik zeg top gespeeld jongens en weer een mooi TEAM-resultaat. Het was weer een leuke reis terug alleen Pieter was een beetje moe ( zie foto bijlage  ) whahahahahahah het was weer een top dag !!!!

Dennis.