Verslag Open Dordrecht Kampioenschappen

Op zaterdag 24 juni waren er bij TTV Dordrecht de Open Dordrechtse Kampioenschappen. Hieraan deden ook spelers van ons mee. Na het afgelopen weekend van meerkampfinales en twee andere toernooien was dit toernooi er om weer te laten zien hoe goed jullie vooruit gaan.

Colin liet zien dat je niet elke week kan vlammen, maar als het dan niet loopt kun je ook met plezier verliezen. Tim en Eli deden ook mee en het is toch jammer want ze staan zo hard te werken om een wedstrijdje te winnen en dan lukt het net niet. Maar als jullie nu eens een stapje meer zouden doen op de training, misschien win je dan de volgende keer wel.

Rick die houdt van bekers. Na vorige week een eerste en een tweede plaats komt Rick nu met een beker voor de derde plaats naar huis toe. Alleen let op Rick; volgende week bij clubkampioenschappen is er geen beker voor de vierde plaats!

Gwen liet zien dat ze steeds beter wordt en dat er een mooi jaar aankomt. Alleen Gwen als je zo doorgaat dan krijg je een bijnaam: “Speedy Gwen”, want het moest soms te snel. Romy laat ook zien dat je door hard te werken op de training beter wordt. Een tweede plaats is wel mooi na een goede dag spelen.

Was dat het zouden jullie denken? Nee; we zijn nog iemand vergeten en dat komt omdat hij nog zo klein is. Sjoerd wie kent hem niet? Bij OTTV weten ze nu wie hij is, maar ook bij TTV Dordrecht weten ze dat Sjoerd eraan komt; want als je in de finalepoule kan winnen van Romy en ook nog van iemand van bijna twee meter (was het misschien het neefje van Paul Jutte?) dan mag je terecht naar huis gaan met een eerste prijs en dat deed Sjoerd dus ook!!!

Samenvattend voor het bekerklassement:
1e prijs Sjoerd, Gwen
2e prijs Romy
3e prijs Rick
Ronald