Verslag Luxemburg 15/16 juli 2007

Afgelopen weekend waren we weer op een toernooi. Nu waren we helemaal naar Luxemburg gegaan voor de grand prix international. Op zaterdag lieten ze nog zien dat die mee waren er nog echt voor gingen. En de eerste prijzen kwamen ook binnen die dag.

Bij de minimes (dat is tot 12 jaar) haalde Laurens een 3e plaats, maar ook Sjoerd en Benjamin lieten een hoog nivo zien. Bij de cadetten kwam Eric op het podium met een mooie 3e plaats en ook waren hier wat andere spelers die mee deden. En ja Marijn en Jeremy komen nog te kort om op dit nivo mee te doen. Ook de drie dames deden hier aan mee maar later meer over de dames.

Dan de junioren. Hier haalde Matthijs de kwartfinale opzich een zeer goed resultaat alleen Matthijs was niet tevreden. Bij groep tot 21 was alleen Matthijs die mee deed en ook hier een kwart finale. In het dubbelspel was er voor geen enkel dubbel een kans om door te komen en een goed resultaat neer te zetten. Dan hadden we ook nog Remco hij deed ook mee en dat hebben we geweten met 2 bekers ging remco naar huis. Eén in het dubbel en één in het enkel bij de dubbel was het de 1e prijs en enkel de 3e prijs.

Op zondag waren we er weer nu was het een senior toernooi en iedereen deed weer mee. Sjoerd behaalde een mooie overwinning in heren 4 door iemand van ongeveer 40 te verslaan. Bij de heren kwamen sommige spelers wel ver maar haalde niemand een prijs. Bij de dames hadden we Nanette die ging er met de tweede prijs van door in dames 2. En ook in dames dubbel hadden we zelfs twee keer prijs Romy en Gwen en Susan en Nanette behaalden een 3e plaats. In dames 1 kwamen ze net niet tot de halve finale en was het einde van het weekend. Waardoor we in Luxemburg toch met 7 prijzen weer naar huis terug gingen.
Ronald