Verslag junioren team 4

zaterdag 07-04-2012 Rijnsoever – tegen Team 4

Het was al weer de voor laatste wedstrijd van het seizoen voor de Kampioenen en na het kleine feestje van vorige week moesten we uit naar het altijd gezellige Rijnsoever. Het team moest het deze week doen zonder Sinan en Charlie die moest met team 2 mee doen ( ja het kan hard gaan , de ene week wordt je kampioen met team 4 en een week later sta je in team 2 ) klasse man !!! Dus de vraag was welk geheim wapen had Ronald in zijn hoge hoed , het was Pepijn !!!! Het was zaterdag 9:45 en we gingen met zijn 5e naar Katwijk ( dus een hele auto vol met een hoop lol ) ja want het was de wedstrijd waar Sander thuis van een Meisje verloor en dat was toen al het gesprek van de dag , maar de hele weg richting Katwijk hoorde we Rambo Sander dat die is ff revange zou gaan nemen. We waren lekker op tijd dus konden we lekker inspelen en kijken wie er ging dubbelen , om klok slag 11:00 begonnen we dan ook met Sander als eerste. Nou hij had er zin en liet er dan ook geen gras over groeien en won zijn wedstrijd zeer overtuigend met 3-1.

Toen was het de beurt aan Pepijn die stijf stond van de zenuwen want ja zeg eerlijk je moet invallen in het team wat kampioen is geworden met een gemiddelde van 8 punten per wedstrijd pfffff maar wat was die Pepijn aan het knallen zeg en won zijn wedstrijd echt overtuigend ( super man ) !!!! Dylan moest tegen het veel besproken dametje en speelde wat nerveus en werd soms gek van het schuiven van der , maar bleef rustig en zocht zijn kans ook soms met schuiven en harde knallen en bracht de stand op 0-3. Er werd besloten dat Dylan en Sander de dubbel gingen spelen want Pepijn vond het toch iets te spannend ( snap ik ook heeel goed ) . Het was weer ff wennen maar ook die sleepte de boys netjes binnen dus 0-4. Sander moest gelijk door na de dubbel en had het toen moeilijk maar ook die won die met een doorzettings vermogen van een leeuw super man en bracht de stand op 0-5. Pepijn moest toen tegen “the Girl “ en hij kwam voor de wedstrijd naar me toe en zei tegen me als ik er maar niet met 3-0 af ga , dus ik kijk hem aan en zeg wel nee gekkie je gaat hem winnen , hij keek me aan of ik gek was !!!! hij stond stijf van de zenuwen en verloor ook zijn eerste game vrij simpel ik zeg tegen hem kom op man je kan het ga lekker vrij slaan je heb niets te verliezen en hij ging staan en daar was de Pepijn die we al weken zien op de training en won drie sets op rij en hoppa de 0-6 was binnen.

Dylan bracht de stand daarna op op 0-7 want die ging met de gedachten de wedstrijd in van ik moet de stand in het persoonlijke klassement van de kampioen op plaats 1 t/m 4 brengen en daarvoor moest die alles winnen om Teun voorbij te gaan ! De wedstrijd daarna was van Sander tegen Denise de wedstrijd waar het de hele dag al over ging het was al vanaf het begin niet Sanders wedstrijd en waar was de Sander van de hele dag zo scherp als de eerste 2 wedstrijden zo stijf van de zenuwen was die nu en helaas verloor die zijn wedstrijd weer van dat ……….. ( ik durf het bijna niet te zeggen ) dus de stand was toen 1-7 . Dylan bracht de stand op 1-8 en de laatste wedstrijd was Pepijn die weer aan het vlammen was en de 1-9 weer op het formulier zette. ( klasse Jongens heb weer genoten van jullie ) Toen moesten we nog terug naar Ronald en ja wat zou Ronald vragen als we binnen kwamen en wat moesten we zeggen we kwamen binnen en het eerste wat Ronald vroeg was naar de stand en toen die hoorde 1-9 keek die gelijk naar Sander ( zal ook niet weten waarom hahahaha ) en Sander bekende dan ook als een echte vent “ja ik heb helaas weer verloren van het ……………. ( ik zeg het niet ) , waarop Ronald zei tegen Sander je had ook die bos rozen aan der moeten geven !!!!!!!

Dennis