Verslag junioren team 4

CHARLIE, DYLAN EN SINAN SLAAN TOE IN DELFT BIJ DHC.

Zaterdag 4 februari was het weer zo ver de tweede competitie wedstrijd stond op het menu tegen DHC 3. Het was buiten niet normaal koud en glad en het was dan ook de vraag of iedereen op tijd zou zijn en of de tegenstander wel zal komen met die gladheid, team 4 was zeker op tijd en begon dan ook zich lekker warm te slaan en de toeschouwers begonnen zich op te warmen bij de kachel en met warme thee en koffie. De tegenstander was ook keurig op tijd en we konden beginnen , vandaag was het de beurt aan Charlie, Dylan en Sinan ( Sander moest volleyballen ) maar hij kwam toch nog even kijken naar het team waarvan de verwachtingen hoog waren na vorige week met 9-1 te hebben gewonnen .

Sinan opende de strijd na een week ziek te zijn geweest het was dan ook niet Sinan achter de tafel ! Normaal een killer nu een kon je zien dat die nog last had van zijn griepje en verloor dan ook zijn partij in 5 sets niet slecht man. Charlie was toen aan de beurt en die moest ook nog naar de hockey dus die dacht ik maak dit karwei even snel af en won zijn partij in een record tijd met 11-3, 11-2, 11-1 .!!!! Dylan moest als derde en kon de stand op 2-1 brengen en speelde goed en rustig en won ook zijn partij met 3-0. De dubbel werd vandaag gespeeld door Sinan en Dylan en liep lekker en het was een leuke spannende dubbel maar werd uiteindelijk vrij gemakkelijk gewonnen met 11-8, 11-7 en een spannende laatste met 12-10. ( klasse jongens was leuk om naar te kijken ook en het gaat steeds beter de dubbel ). Charlie kreeg toen de tegenstander waar Sinan van verloor een goede tegenstander maar Charlie luisterde goed naar de tips van “coach Hans “en won ook deze partij met 3-0 en bracht toen de stand op 4-1. Sinan kon de stand dan op 5-1 brengen en gaf aan dat hij weer was opgeladen en speelde ook weer als een tijger en won dan ook zijn single met 3-0. Dylan bracht de stand na slim en bekeken tafeltennis naar 6-1 door ook zijn partij met 3-0 te winnen .

Het publiek had het koud in de zaal maar werd verwent met mooi en slim tafeltennis van team 4 zodat ze de kou vergaten. Nog 3 partijen en de geruchten gingen al weer rond van zal het weer zo’n mooie stand gaan worden als vorige week. Charlie won ook zijn 3e partij met mooie cijfers 11-1, 11-1, 11-6. Dylan moest toen nog tegen de jongen die bij uitwedstrijd was weggelopen van de tafel en opgaf, de tegenstander begon sterk en won ook de eerste game maar Dylan liet zich niet gek maken en speelde heel geconcentreerd en rustig en liet zich niet gek maken en maakte er 1-1 van de derde game ging ook naar Dylan 2-1 de 4e game ging gelijk op en Dylan liet de tegenstander de fouten maken en sloeg soms hard toe 3-1 de tegenstander werd gek en liep nergens meer op en maakte fout op fout en ook de 5 game ging naar Dylan ( toppie lekker rustig gebleven ), 8-1 was de stand toen . Sinan was echt weer lekker aan het slaan en bracht dan ook met schitterend tennis de stand op 9-1 en de stand van vorige week was weer gehaald klasse jongens “ super gespeeld “ en bij deze wil ik ook Ronald een compliment geven voor het trainen van onze toppers want je ziet echt vooruitgang bij heel het team !!!! Deze week weer lekker trainen en dan gaan we lekker naar de volgende wedstrijd toe werken…

Dennis